Vypadává Wi-Fi síť - prosím pomoc.
Mám problém s Wi-Fi sítí. Používám ZCom XI-626, ovladače 1.8.4
Poslední dobou se mi stává toto. Půl dne jede síť bez problémů, najednou se ztratí signál a průběžně se objevuje a ztrácí (viz obrázek z NetStumbleru)
http://www.volny.cz/malli/stumbler.jpg
To se střídá každých cca 20 sekund. Trvá to někdy 10 minut, někdy hodinu, někdy třeba půl dne. Někdy pomůže restart počítače, někdy musím síťovku vypnout/zapnout někdy se to prostě spraví samo.
Mám ale podezření, že chyba vůbec není na mojí straně, že prostě blbne APéčko, ke kterýmu se připojuju. Je to možný? Nebo je něco blbě u mě. Tomuhle moc nerozumím, nestalo se to třeba někomu?
Re: Vypadává Wi-Fi síť - prosím pomoc.
nekdy se stane ze se antena malinko pootoci a pak to blbne...zkus s ni trochu hnout a nebo zavolej na technickou podporu a oni by ti meli poslat techniky zdarma. Ja sem u cznet a driv mi to padalo kazdou nedeli ...ted sme nechali zvednout pripojeni na 1024 kb/s a zatim nic... taky se mi stalo ze mi kotata pocurali router a pak to padalo kvuli tomu ze se zoxidovaly konektory ;) ale jako prvni bych zavolala jestli nemaj problemy u nich
Re: Vypadává Wi-Fi síť - prosím pomoc.
To me delalo celkem pravidelne, az me to zaclo prudit, tak jsem preinstalil ovladace a pak to delalo uz jen jednou za cas.