http://www.volny.cz/aic/Uvodni_stranka.htm
Printable View
:o Tak tomu fakt rikam HARDCORE. Opravdu maser
No tak ten vodník na voodoo2 to je nářez :o :lol:
Dočetl jsem to až do konce. ŠIKULA ;D
Nicméně to už je trochu starý. Ale možná by nebylo od věci to prerobiť na novější CPU :) na takovýho tbreda 1700... to by se lámaly rekordy! :D
kupte mu nekdo lepsi sestavu a uvidite co dokaze :)
parááda,
hehe jen nevim, jak by to dopadlo u nás doma, kdybych začal po baráku roztahovat hlinikovy trubičky ;D ikdyž v leteě by to asi nebylo špatný ;D ;D
tak to je uz nekolik let stareeee
jo to je ;D rek bych tak 2 nebo 3 roky minimalneCitace:
Původně odeslal honzAK
stare mozna jo, ale myslim ,ze je to porad aktualni
a dost husteee !! tak to by som si aj ja spravil keby som mal taku sunku veda tam onic neide, mozno len oto ze ked ti nieco odide tak to uz asi nezozenies :wink: ;D ;DCitace:
Původně odeslal BRUCEF
No jo tady je vidět kdo je tu novej a kdo se začal o kompy zajimat pred chvili, Aleš je znamej minimalne 3-4 roky. Ja jsem podle něho postavil prvniho vodnika na svuj Cyrix 233MMX. Ale musi se nechat, že je to maser velkej a da se rici ze vlastne predbehl svou dobu :-)
A nemate nekdo info, co ten clovek dela ted? Kdyz pred 3 rokama chladil i grafiku na -2 stupne, tak ani nechci domyslet, co dela ted ...
No Ales ma u mna velku poklonu za ten vykon ja sa OC zaoberam od roku 95 ked som OC AMD 5x86 zo 133@160 a myslel ze rychlejsi 486 na svete nikto nema...jak blahove, ale na vyrobu vodnika takehoto razeni by som si urcite netrufol (ladnicku mam tak 10m od kompu ;D )
Takze este raz klobuk dole :-)
jj Aleš aic rulezz
jsou to asi 2 roky, což jsem ty sajdy poprvé viděl, tehdy se ve mně zrodil nápad udělat si vodníka a chladit vodou.
nevim co na tom jeho medenem bloku vidite, i moje vypadaji lepe :)
... do toho bych sel taky... nemate na nej negdo kontakt? ;D
Esli ma ted nejaky slusny chlazeni na Xpcka, tak do toho du... ???