-
Repro 2.1
na foru sem nasel samy oudated thready tak by me po ty dobe zajimaly vase doporuceni na 2.1 repraky rekneme do 1100,- s dani ... logitechy X230 se mi libej designem a znackou ... tezko rict jak hrajou ... 5.1 nechci kvuli mistu ktery nemam ... a nejlip bych potreboval nektery z tech tady na cybexu abych moh spojit postu s dalsima vecma co tam kupuju :) ( http://cybex.cz/Produkty.aspx?Type=K...wAll=0&Order=4 )
-
Re: Repro 2.1
vim, ze to neni presne ono, taky jsou drazsi, ale jsem opravdu maximalne spokojen s Creative Monitor M80 (jeden clanek)
Maji opravdu hodne dobry zvuk, dobre zvladaji dokonce i basy, i kdyz nejsou tak silne. Ale opravdu krasny cisty zvuk, hudba zni vazne dobre. At to bude znit jakkoliv, ja si myslim, ze maji opravdu dobry zvuk, a za cenu kolem 1500,- je to bomba.
Jinak predtim jsem mel Creative P380, z levnych 2.1 do tisice myslim taky dobre. Az na hucici sub hraly celkem fajn. Chybi vysoke vysky, ale slo to. Slysel jsem horsi 2.1 ;)
-
nasel sem je za 1400 CZK s dani coz by nebyl zas takovej problem ... budu o nich uvazovat (akorat se bojim hmotnosti a tahle barva dreva mi zrovna nesedi :) mozna bych jeste podotknul ze to budu krmit z integrovany zvukovky ... a vlastne ani nejsem nakej zvlastni audiofil :)
-
mam Hercules XPS 2.100 a jsem hodne spokojenej .....zvuk vybornej...mam je minimalne rok a bez problemu
jen nevim jestli se jeste prodavaj
-
No tak ty Logitech X-230 ma pritelkyne u pocitace a se SB Live hraji velice pekne. Ma je uz pres rok a nebyl s nima nikdy zadnej problem. Dokazou hrat celkem hlasite, basy mi prijdou taky celkem dobry a za tu cenu si myslim, ze je to dobra volba.
No a ty Mercury SW1800W maji jeji rodice v obyvaku u DVD prehravace, akorat ve verzi 5.1 (tyhle http://cybex.cz/Produkt.aspx?Type=K&...cut=MEY-HT6200 ). U nich se mi zdaji o trosku lepsi basy, nez u Logitechu (ale subac vypada na prvni pohled jinej a vykon je psanej o 5W RMS vic u tech 2.1) a taky mi prijde, ze hraji celkem dobre na to kolik stoji a navic je to drevo (i kdyz nebude asi nejak extra kvalitni).
Kdybych si mel vybirat ja (podle porovnani zvuku X-230 a tech Mercury 5.1), tak bych si asi koupil ty Mercury (aj se mi vic libi po designove strance)
Tot muj nazor :)