NetLimiter 2 PRO - jak na vzádlenou správu pro monitorování konektivity k internetu??
čau dostal jse mi to rukou prográmek NetLimiter 2 PRO, kde mohu sledovat příchozí i odchozí toky dat jak z internetu tak na síti. Doma bych ho chtěl využít následovně. Bráha má také počítač,ale chtěl bych vědět kolik tak stáhne dat na internetu. Já i on máme program nainstalován. Ale nevím,jak mám program nastavit, abych se mohl vzdáleně podívat, kolik zrovna z konektivity k internetu ukrajuje..... Vždy když pridám název jeho počítače...vyhodí mi to potom hlášku Server RPC není k dispozici....jaké je potřeba nastavení tohodle programu, má s tím někdo zkušenosti. Nebo neznáte podobný program??
Re: NetLimiter 2 PRO - jak na vzádlenou správu pro monitorování konektivity k internetu??
Takže problém jeden bych měl vyřešen to s tím Server RPC není k dispozici. Bylo to firewallem windows. Prvně jsem ho úplně zrušil a pak jsem si našel ten exáček, který byl zapotřebí,aby byl přidanej ve vyjímkách. Byl umístěn v instalačním adresáři NetLimiteru - nlsvc.exe. Takže od bráchy se na můj pc klidně dostanu, mohu koukat kolik stahuju, měnit limity a tak. Ani program u mě nemusí být spuštěn, stačí když samozřejmě běží jen to nlsvc.exe Ale.....
nemůžu rozchodit opačnej směr. Což je abych se podíval já k bráchovi a né naopak (takhle mi to jde). Pořád mi to hlásí: Přístup byl odepřen i firewall už jsem zrušil a ted nevím jak dál pokračovat!!!
Nevíte kde by mohl být problém???
Re: NetLimiter 2 PRO - jak na vzádlenou správu pro monitorování konektivity k internetu??
mohli by jste mi pomoci?? našel jsem jednu stránku, kde píšou o stejném problému. jen je v angličtině, můžete mi ji přeložit, moc tam toho není.... a věřím,že je tam napsáno jak to vyřešit, zde je odkaz:
http://www.msfn.org/board/index.php?act=ST&f=19&t=70747
Re: NetLimiter 2 PRO - jak na vzádlenou správu pro monitorování konektivity k interne
Podle odkazu musíš mít spuštěné služby RPC a RPC Locator případně ještě DCOM service.
Pak ještě změnit v Nástrojích pro správu - Místní zásady zabezpeční - Místní zásady - Možnost zabezpečení - Přístup k síti: Model sdílení a zabezpečení místních účtů - na Klasický...
hmm tak jsem čekal, že mi to půjde, zkusil jsem co tam tedy bylo a zas nic.....pořád mi to píše Přístup byl odepřen.