Ztratilo se mi ovládání hlasitosti??
Ahoj,
prosím Vás o radu, z ničeho nic se mi ztratilo ovládání hlasitosti-repráček vedle hodin ve WXP...
Zkoušel sem v ovládacích panelech zaškrtnout volbu zobrazit na hlavním panelu, ale to nepomohlo, zkusil sem znovu nainstalovat ovladače (Realtek 3.91), ale to taky nepomohlo. Jediné jak se mužu dostat do hlasitost je přes ovládací panely-zvuky...
Nevíte, jak dostat ikonu zpět, případně jaký je to exe soubor, že bych si ho dal po spuštění...
Díky
Re: Ztratilo se mi ovládání hlasitosti??
Nemas pouze v hlavnim panelu nastaveno jeho trvale skryti? Hlavni panel/vlastnosti/Skryt neaktivni ikony/vlastni
ne,nemam, bohužel...díval sem se, a zde ta ikonka je, ne tedy mezi aktuálníma položkama, ale mezi staršíma a pro jistotu sem zde nastavil zobrazovat vždy, ale ani po restartu nedošlo ke změně... :(
Citace:
Původně odeslal
Keekus
Ahoj,
prosím Vás o radu, z ničeho nic se mi ztratilo ovládání hlasitosti-repráček vedle hodin ve WXP...
Zkoušel sem v ovládacích panelech zaškrtnout volbu zobrazit na hlavním panelu, ale to nepomohlo, zkusil sem znovu nainstalovat ovladače (Realtek 3.91), ale to taky nepomohlo. Jediné jak se mužu dostat do hlasitost je přes ovládací panely-zvuky...
Nevíte, jak dostat ikonu zpět, případně jaký je to exe soubor, že bych si ho dal po spuštění...
Díky
a problem so zobrazovanim ikon v systrayi mas iba s touto jedinou alebo aj s inymi?
právě že jen s touhle jedinou...ostatní ikony jsou bezproblémů...
Start-Nastavení -Ovládací panely-Zvuky a zvuková zařízení-Umístit ikonu hlasitosti na hlavní panel
Promiň,nevšim sem si,že už si to testnul.
Citace:
Původně odeslal
Keekus
Mrkni se do Prohlížeče událostí ve Správě jestli ti ten MIX něco neblokuje.
1 Příloh-a(y)
Asi mas stejny problem jako ja. Resilo se to tu pred mesice, ale nevyresilo. Chyba je v tom, ze neco v systemu neumoznuje ve zvuku vybrat preferovane zarizeni. Ja jsem zkousel reinstalovat ovladace a nepomohlo to. Asi pomuze reinstal, ale na ten si zatim netroufam.
2 briketa: jj jsme na tom uplne stejne.. :( reinstall oladacu mi taky nepomohl a do reinstalace woken si mi taky nechce.. :( resim to tim, ze se mi po startu spousti ikona od realteku - takovej ten krab nebo co to je :) vedle hodin a kdyz dam na nej pravym tlacitkem tak tam vyber volume je :) trochu zdlouhave ale funguje ..
Ja mam stejnej problem. Ja si zatim dal do Quickstartu (Snadne spusteni) pridal stejnou ikonku a poustim tim sndvol32.exe z windows\system32. Jenze sem zjistil ze mi nefunguje napr. zvuk v emulatoru 8bit ATARI pres wave out, hlasi to ted prave nejakej error. Navic nevim proc a jak mi ve VirtualDubu zmizela kompleten nabidka audio i video kodeku a jen to co sem znova nainstaloval tam je, takze takovy ty defaultni co jsou ve win tam nevidim. Chystam se na reinstal a bude klid snad zas na chvili.
Nepomohla by instalace nějakého kodek packu?
Anebo možná odinstalace ;-)
Vim ze to pro vsechny je az krajni moznost ale asi nic lepsiho nez reinstall nevymyslite. bohuzel. u M$ jak se neco podrbe tak se to neda spravit
Citace:
Původně odeslal
peta303
Anebo možná odinstalace ;-)
A nebo tak ;)
Za většinu problémů může beztak instalace nějakého smetí...
...kterým balíčky (a především ty velké) bezesporu jsou...
Ahoj,měl jsem uplně stejný problém.Potřebujete dodat ten chybějící soubor sndvol32.exe z instalačního cédéčka windows xp... Návod jak postupovat je tady: http://support.microsoft.com/default...%3Bcs%3B319095 ...někdo už to sem dal.Funguje to,mě to vyřešilo problém.Tam je důležité při tom postupu dodržet mezeru v zadání,na kterou tam upozorňujou. Pro případný dotazy mi napište.