Modem GPRS/EDGE: SIEMENS ES75
Tento modem se mi z ničehož nic sám vypíná. Musím jej vypnout ze sítě (230V) a opět zapnout.
Nemáte někdo podobný problém?
Jinak bych byl s modemem spokojený až na ten signál od T-Mobile...:confused:
Re: Modem GPRS/EDGE: SIEMENS ES75
No já mám MC 35i a ten né že by se přímo vypnul, ale přestane přijímat data.
A taky musí ze zásuvky. Řekl bych, že Siemens má něco shnilého ve svých modemech.
Citace:
Původně odeslal
pety
No já mám MC 35i a ten né že by se přímo vypnul, ale přestane přijímat data.
A taky musí ze zásuvky. Řekl bych, že Siemens má něco shnilého ve svých modemech.
No, přestane svítit modrá "super" svítivá LED dioda signalizující provoz.
Mam ale zjištěno, že závada nebude na mém přijimači (modemu).
No já taky nejdřív podezříval operátora, několikrát jsem tam volal, provedli restart systému a naběhlo to. Potom se ale stalo, že i když restart provedli, nešlo to. Poradili vytáhnout ho ze zásuvky a problém byl vyřešenej.
Od tý doby tam už nevolám a jenom vytáhnu zdroj ze zásuvky a jede to.
Toť má zkušenost s mým modemem a Eurotel GPRS.
Citace:
Původně odeslal
pety
No já taky nejdřív podezříval operátora, několikrát jsem tam volal, provedli restart systému a naběhlo to. Potom se ale stalo, že i když restart provedli, nešlo to. Poradili vytáhnout ho ze zásuvky a problém byl vyřešenej.
Od tý doby tam už nevolám a jenom vytáhnu zdroj ze zásuvky a jede to.
Toť má zkušenost s mým modemem a Eurotel GPRS.
Já jsem ten zdroj od včerejšího podvečera z té zásuvky vytahoval snad DVACETKRÁT!!! To není přeci samo sebou...:mad::confused:
A navíc kolega se připojuje skrze mobilní telefon Motorola a také měl veliké potíže s připojením a to bydlí kousek od vysilače.:rolleyes:
Tak to ještě vyzkoušej přes mobil, ať ten modem vyloučíš.
Kamarád jej zkoušel v místě velmi dobrého signálu a také se mu vypínal.
Chyba modemu pujde na reklamaci...:)
Nazdar,já tento modem používal rok a úplně bez problému. Také mi ze začátku vypínal. Je to způsobené špatnou kvalitou signálu.
Citace:
Původně odeslal
Fishxx
Nazdar,já tento modem používal rok a úplně bez problému. Také mi ze začátku vypínal. Je to způsobené špatnou kvalitou signálu.
Jak to myslíš špatnou kvalitou? Kamarád je od BTS-ky vzdálen cca 90 metrů a dokonce na ni vidí... Download měl až 220Kb/s... To je nějaký divný.
EDIT: používá T-Mobile
No, ale je rozdil mezi silou(intenzitou) a kvalitou(chybovosti) signalu.
Tak potom ale za to může provozovatel sítě... Nebo se na tom podepíšou nějaké okolní vlivy například nějaké rušení?