Jak hrat a pritom videt Wokna
Ahoj mam dva monitory a ideu ze bych pri hrani hry, mel na druhym monitoru windows a nejakou zkratkou se do nich mohl prepnout bez preruseni hry na prvnim monitoru. Zkousel jsem ruzny kombinace, ale nejde mi to. Maximalne se mi povedlo mit na druhym montoru prazdnou plochu. Jde tohle vubec a nebo je to jen prani otcem myslenky?? Diky
Re: Jak hrat a pritom videt Wokna
Dost dobre to nejde. Na druhej monitor si muzes sice dat aplikace jake chces (tj. napr. ICQ, monitorovaci softy) a normalne i pri hrani uvidis co se tam deje. Jenze v momente kdy se na ne budes chtit prepnout, tak ti nezbyde nic jineho nez alt-tab. Vetsina her se pri tom minimalizuje, nebo alt-tabing vubec nepodporuji.
Nejlepsi reseni je mit na takoveto ucely misto druheho monitoru notebook ;)
ono jde taky o to, ze windows se zobrazuji na primarnim monitoru a hry se pousti na tom stejnym=>cili primarnim
ja na druhym monitoru mam monitorovani vseho moznyho
nekdy je hodne zajimavy napr. vytizeni jadra, teploty grafic. karty atd.
jedine tato moznost sla udelat u her, ktery se neroztahnou na celou plochu => napr. transport tycoon deluxe, nebo taky CSM2004
proste starsi hry
u her typu HL2, Quake, atd ani hovno
Citace:
Původně odeslal
MISKOBOSS
.... windows se zobrazuji na primarnim monitoru
Jak "Windows"?
Na sekundarni monitor si muzes premystit uplne cokoliv, vcetne ikonek a hlavniho panelu, navic, lze nastavit (napr. v Matrox PowerDesk softu) aby se ti veskere aplikace spoustely i na sekundarnim monitoru.
Jinak windows jako takove moc dobrou podporu pro praci na vice monitorech nemaji, bez ultramon sou prakticky nepouzitelne.
Citace:
Původně odeslal
Caleb
Jak "Windows"?
Na sekundarni monitor si muzes premystit uplne cokoliv, vcetne ikoneka hlavniho panelu, navic, lze nastavit (napr. v Matrox PowerDesk softu) aby se ti veskere aplikace spoustely i na sekundarnim monitoru.
Jinak windows jako takove moc dobrou podporu pro praci na vice monitorech nemaji, bez
ultramon sou prakticky nepouzitelne.
no jde me hlavne o nabidku start a celej modrej ramecek
vim ze na druhej monitor si muzu naprat vsechny mozny ikonky
dik za tip na ty programky, vyzkousim to
hodim to sem... mam jiny problem... Libi se mi pracovat na vice oknech najednou...momentalne mam 19"LCD Wide ve stredu a jednu 15ku po prave ruce... chtel bych jeste jednu 15ku na druhou stranu. Ma nekdo zkusenosti? tedy asi jeste jedna grafika do PCI... co bude potom? Budou vubec Win 3monitory podporovat??
Zkusenosti s tim mam, nenasel sem pro 3ti monitor vyuziti.
Jinak muzes pridat libovolne mnozstvi PCI karet, pokud jejich driver bude schopen prace v multimonitorovem rezimu (prakticky kazda novejsi grafika), muzes mit monitoru kolik chces (XP maji myslim omezeni na 32monitoru)
Muzes zkusit BeTwin: http://www.thinsoftinc.com/index.aspx to je soft, kterej z jednoho pocitace udela dva, ale musis mit dve klavesnice, mysi a hlavne dve grafiky. Co to ale udela s vykonem ve hrach netusim. Linux toto podporuje uz davno (i na jedne dual-head grafice) a dopad na vykon to pokud vim nema temer zadny.