videli jste clanek na www.cdr.cz kde jsou fotky z noveho chladice pro FX?? Vypada to fakt slusne. Mam gf 4200 od leadteku a je to prave karta ktera mi v PC dela nejvetsi kraval
Printable View
videli jste clanek na www.cdr.cz kde jsou fotky z noveho chladice pro FX?? Vypada to fakt slusne. Mam gf 4200 od leadteku a je to prave karta ktera mi v PC dela nejvetsi kraval
Viděl...
A můj názor je, že to musí vážit aspoň 0,5kg a že se to urve i s AGP slotem... :!: :-o
Dobré řešení,ale ku prodeji karty to nepomůže,stejně je drahá jak prase,uvidíme co předvede Nvidia do budoucna.
Časem k ní třeba daj i vodňouse :wink: :D
no ja navrhuju tak pul metru koleje ze zeleznice a to by v tom byl czert aby to neslo ???
Inak moc pekna a az by tomu nic nebranilo ja bych si taku kartu kupil cim menej veci sa v kompe vrti tim lip
<<<<PASSIVE RULEZZZ>>>
??? moje karta s sqelym chlazenim mela mozna i vic :|Citace:
Původně odeslal Vykuk
tak co s tebe musela mit deska opravdu radost ;D ;DCitace:
Původně odeslal -Ja8k1-
kazdopadne GFFX s pasivem si dokazu taky predstavit a verim ze to i pujde ... ale ta cena ,ta cena stejne FX zastavi a zakope 3metry do zeme :?
GF 2 stala kdysi taky 24 litru.
Jestli je to cely medeny, tak to na cene asi moc neubere ;D
njn, to byla ASUS GF2Ultra Deluxe :), od jinych vyrobcu byla o dost levnejsi :roll: ;DCitace:
Původně odeslal Slusnak
Jsem zvedav jestli tohle chlazeni bude dosti ucinne na tu "bestii" GF FX pri plne vytizeni a v nevetrane skrini :wink:
To je fakt, nejakej pohyb vzduchu tam byt prece musi.
No uvidíme třba to bude stačit a napadá mě jena myšlenka kdyby to bylo celé z mědi co má potom větší cenu karta nebo chlazení??? ;D