Zdravim.
Koupil sem desku Asus P5P800-VM,ale bohužel nemá žádné nastavení pro taktování,krom frekvence FSB.
Poraďte mi jakou desku bych měl volit.
Požaduju PCI lock,změnu Vcore, DDR RAM a asi i AGP slot,nebo s integrovanou VGA.
Cenu trochu nižší...
Printable View
Zdravim.
Koupil sem desku Asus P5P800-VM,ale bohužel nemá žádné nastavení pro taktování,krom frekvence FSB.
Poraďte mi jakou desku bych měl volit.
Požaduju PCI lock,změnu Vcore, DDR RAM a asi i AGP slot,nebo s integrovanou VGA.
Cenu trochu nižší...
co treba nakou MSI neo s nf3?
EDIT: aha ty chces 775... tak to neporadim
pro Intel Pentium? :eek:
EDIT: S AGP to nebude lehke, kdyz to navic chces taktovat..delaji se desky s PCI i AGP (chipset VIA PT880 tusim), jsou levne (napr. Asus), ale taktovat asi moc nepujdou.
Pak bych se podival na nabidku ASRocku, nejsou to sice zrovna oc mistri, ale jejich desky nejsou nejhorsi a v nabidce maji neco s i865.
Pripadne kolem tesne nad dva tisice se daji sehnat desky s i945GZ (ma PCIe pouze se 4 linkami), ale oc tam asi taky nebude dobre..
Proste za ty prachy nic moc...zkus ten ASrock, to by mohlo byt nejlepsi.
2XFantasy: jsi schopny napsat tu desku do tela prispevku? az ji za chvili zmenis, tak tohle tema bude naprosto na ...
Zajímal by mne spíše i typ desky.Ono se to takle hůře hledá,protože dané informace o možnostech nastavení většinou nejsou.
Jinak AGP to být nemusí pokud bude mít integrovanou VGA.DDR1 spíše ano,protože DDR2 znamená nákup nových RAM,což zrovna nemusím..
Nebudu zakládat nový drd, takže:
Mám brouka ve hlavě
Jsem pevně rozhodnut pro P5K-E ale když vidím testy 8800GT SLI tak tj fakt mazec jak svi.a, fakt nevím jak se rozhodnout...
Vím nej by bylo 680i např striker extreme 2*16 linekj ale ta cena uf......
Co takhle Asus P5N-E SLI - nForce 650i za poloviční cenu http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42351 jasně už slyším jak někdo bude namítat "pouze" 2*8 linek, ale když jsem měl starou DFI a dával jsem kartu do spodního slotu kde to jelo taky na 8 linek, tak rozdíl v games byl minimální cca 2%.
Tak rozřešení jaké.......
Myslim, ze tahle Asuska zrovna nepatri mezi extra stabilni a spolehlive kousky. Kdysi jsem se o ni zajimal, ale po precteni napr. threadu na pctuningu jsem ji zavrhnul.
P5K-E jsem daval kolegovi do kompu a udelala na me velmi dobry dojem. Chladny chipset, dobre pretaktovani, solidni vybava. Hned bych si ji koupil i pro sebe:)
jasně ale já zvažuji práve SLI 8800GT 512MB tot můj big problém