divam se vsude nekde ze je lepsi jedno jinde druhy.
prosim poradte. fakt se nemuzu rozhodnout- logitech ma sice jen 4 sat ale zas prej lepsi sub. fakt nevim prachy mam ale nemuzu se rozhodnout.
diky diky
Printable View
divam se vsude nekde ze je lepsi jedno jinde druhy.
prosim poradte. fakt se nemuzu rozhodnout- logitech ma sice jen 4 sat ale zas prej lepsi sub. fakt nevim prachy mam ale nemuzu se rozhodnout.
diky diky
Ja mel ty Inspiry a nejsou vubec zly. Dokonce mi prisly i docela dobry :)
Akorat nemaj nakej brutalni hudebni vykon :wink:
zadnej brutalni vykon moc nepotrebuju chci to na DVD movies a nejakou tu music nemusim vyhnat sousedy:)) akorat me zajima jak sou na tom s kvalitou BASS, zvuku atd
No logitech basuje omnoho lepsie ako 5300ky, nehovorim to z vlastnej skusenosti, ale najdes aj recenzie ludi ktori poculi obidva.Ja idem kupit Z-540.(aj ked sa mi pacia tie nove inspire 5500 digital 8) )
to mi nikdo jinej neporadi?? jake sou pro a proti logitechu a creative. nebo jinak chci se zeptat, radsi bych sel do tech logitechu jestli maj dobry basy(pisou to ve vetsine recenzich- cos se asi o 5300 rict prej neda).
A JESTE SE CHCI ZEPTAT JESTLI JE VELKEJ ROZDIL MIT STREDOVEJ SATELITEK (tak nejak jak se divam mi pride docela na nic kdyz kazdymu druhymu dela problemy) PRAVE OPROTI TREBA TEM LOGITEKUM
Me central zadny problemy nedela a nedelal, akorat v 80 procentech veskeryho zvuku nehraje :wink: Umi ho par her a AC3kovy filmy :lol:
Jo , přesně tak. Záleží na tom jak máš nahrané médium.
Prakticky to jde jenom u přehrávání DVD filmů.
to znamena ze by ste koupily ty lodžiteky :-D ? protoze kdyz ten stredak vyuziju jen u DVD, akorat bych se chtel jeste zeptat jestli nekdo mohl srovnat jak to zni bez a se stredovim reprakem
V konfiguraci 5.1 máš oddělenou mluvenou stopu tzn. že ze středu jde jen hlas a např. u NFS6 tam jde zvuk motoru. Zvuk je přirozenější než když jde hlas jako stereo z obou předních repro. Ale zas tak moc to poznat neni a u her to nevadí vůbec, když ho nemáš. Taky se přikláním k těm Logitechům.
jednoznačně Logitech, jediny co konkuruje temhle Logitechum od Creativu jsou 510D. ten subwoofer je hustej
Creative zhe...ale ty Logitechy sem neslysel tak newim...a to jestli ti hraje i stredovej reprak zalezi i na zvukovce zhe...me hraje furt ;D
jaks to udelal ze ti hraje stredovej furt doufam ze nemas namysli to jak to zapnes tu f-ci vtom prehravaci creative player nebo jak se to jmenujeCitace:
Původně odeslal rombo
jestli myslis to tak to je peknej kentus protoze sem to skousel a ze zadu se linou taky zbesile opozdeny a utlumeny zvuky
to je hnus velebnosti