opera - nejde nacist mistni forum
nechapu proc, ale v opere (9.01) mi nejdou stranky ocguru.cz (ani 4um ani www) - v opere nemam nastaveny zadny blokovany obsah.
Firewall uz jsem zkousel vypnout i reinstalovat, ale stale mi nejde na 62.24.64.132 ani pingnout - "cilovy hostitel neni dostupny" (takze to neni problem opery ??? )
V internet exploreru problem neni ...
samozrejme jsem proveroval firewall, reinstaloval operu...bezvysledne
Nechapu, bude to asi nejaka lamovina, ale uz nejak nemuzu nic vymyslet :confused:
Re: opera - nejde nacist mistni forum
Jo to bude tim dnesnim upgradem. Taky mi to neslo, ale jakmile jsem zkusil FF a pak zase Operu, tak uz vsechno nabehlo.
Citace:
Původně odeslal
Masster
Jo to bude tim dnesnim upgradem. Taky mi to neslo, ale jakmile jsem zkusil FF a pak zase Operu, tak uz vsechno nabehlo.
tak FF funguje, ale opere se porad nechce :(
Citace:
Původně odeslal
pajkus
tak FF funguje, ale opere se porad nechce :(
Zvlastni, me tohle pomohlo :confused:
Citace:
Původně odeslal
Masster
Zvlastni, me tohle pomohlo :confused:
myslim, ze u me to neni zpusobeno dnesnim upgradem - uz to neslo delsi dobu... navic mi nejde ani www.ocguru.cz
uz dlouho se odhodlavam k reinstalaci woken, tohle to asi uspisi...
EDIT: tak se mi reinstalovat nechce (jiny problem vyrezen :) ) ted uz "jenom ta opera"
Re: opera- nejde nacist mistni forum
Mne se taky dneska neslo dostat na 4um s operou. Po vypnuti vsech tabu a restartnuti opery to najednou slo. V FF mezitim noproblem.
ja jsem pro zmenu problem s operou nemel zadnej
pote, co se forum rozjelo, vse slapalo jak ma
Tak mám přesně ten samý problém. Po reinstallu winXP mi Opera 9.02 nechce přejít na 4um.ocguru.cz . Taky nejede mainpage ve formě www.ocguru.cz . Pokug zadám jenom ocguru.cz, tak je vše ok.
Citace:
Původně odeslal
sAd
Tak mám přesně ten samý problém. Po reinstallu winXP mi Opera 9.02 nechce přejít na 4um.ocguru.cz . Taky nejede mainpage ve formě
www.ocguru.cz . Pokug zadám jenom ocguru.cz, tak je vše ok.
Pro všechny, kdo budou řešit podobný problém.
Přišel jsem na to, proč se přes operu nemůžu připojit na místní forum, i když přes ostatní prohlížeče to jde. Má to souvislost s IPv6. Opera se asi defaultně snaží použít IPv6 k připojení k serveru, což jiné prohlížeče nedělají. Zkoušel jsem si poté hrát s IPv6 a nastavit jej tak, aby i ostatní prohlížeče jej defaultně používaly (viz http://wiki.openwrt.org/IPv6_howto?highlight=%28ipv6%29). Forum pak bylo nedostupné i v nich. Po odinstalování IPv6 z winXP se forum opět rozjelo i v opeře, ve které předtím nešlo.
Nevím, proč tomu tak je, protože IPv6 moc nerozumím. V každém případě teď všechno jde tak jak má.
EDIT: Třeba by se tohle téma mohlo dát jako Sticky (po pročištění). Přijde mi docela důležité.