-
2 Příloh-a(y)
Už zase mám PRASE - 100-400/4,5-5,6 L IS doma
Dnes, před 5 minutami, mi dorazilo mé vytoužené sklo...
Zatím se s Vámi podělím jen o vzhled (srovnání) a první výcvak na plný zoom i díru (absolutně bez úprav):
http://sorrel.czechian.net/LU/IMG_8042.JPG (omlouvám se slovákům za WZ, ale nemám jiný hosting na 2,2MB)
-
Re: Už zase mám PRASE - 100-400/4,5-5,6 L IS doma
Wow, výcvak skvělý! Těším se na sobotu a na testy :)
-
prvni vyckak nevidim, ale prase vypada pekne..gratuluji... taky by nejaky bodlo, jenom kde na nej vzit :)
-
1 Příloh-a(y)
Citace:
Původně odeslal bufobufo
prvni vyckak nevidim, ale prase vypada pekne..gratuluji... taky by nejaky bodlo, jenom kde na nej vzit :)
Neboj, taky jsem po něm toužil pár let, než jsem se odhodlal... :p
Moje stáj teď vypadá takhle...
-
GRATULUJU.
doufam ze si jezisek bude myslet ze sem hodnej a taky me jednu takovou rouru natrenou jen zakladavkou nadeli pod stromek.
-
taky se pridavam s gratulaci, je to super sklo (i kdyz nekteri stouralove na grafice tvrdi opak). Ja si jej nadelil pred pul rokem a foceni s nim je navykova zalezitost :-)
-
Citace:
Původně odeslal Aigor
taky se pridavam s gratulaci, je to super sklo (i kdyz nekteri stouralove na grafice tvrdi opak). Ja si jej nadelil pred pul rokem a foceni s nim je navykova zalezitost :-)
Hezké, a že ses nepochlubil? >:}
Uznávám, že se na něj zvyká vééélmi rychle!!! :p
-
taky se pridavam na stranu gratulantu (a tichych zavistivcu :) ) - btw, to uz neni prase, to je krava ;)
jak si s tim clovek zvyka na push-pull?
-
Citace:
Původně odeslal
riksa
taky se pridavam na stranu gratulantu (a tichych zavistivcu :) ) - btw, to uz neni prase, to je krava ;)
jak si s tim clovek zvyka na push-pull?
Uznávám, že je to kráva... v sobotu s Martym nafotíme i s tělem... ;)
Na push-pull se zvyká neuvěřitelně snadno a moc se divím, že jsem se tomu tak dlouho bránil... nemá to prostě chybu!!! :cool:
-
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Na push-pull se zvyká neuvěřitelně snadno a moc se divím, že jsem se tomu tak dlouho bránil... nemá to prostě chybu!!! :cool:
jj, dobře se tím vyvažuje těžiště. Na stativu je to horší, ale na druhou stranu - s tímhle sklem se nejlíp fotí z ruky :cool:
OT: Co se bude dít v sobotu ?, nějak nejsem v obraze..
-
V sobotu budou testy - bohužel chybí do porovnání 70-200/4L. Dolbac nekde fotí nějakej fotbal či svatbu nebo co a mISHA je na druhý straně republiky :(
Ale do testu budou zařazeny moje starý pevný skla (M42 MF Pentacon 2.8/135 a Sankor 3.5/200).
-
Citace:
Původně odeslal
Marty
V sobotu budou testy - bohužel chybí do porovnání 70-200/4L. Dolbac nekde fotí nějakej fotbal či svatbu nebo co a mISHA je na druhý straně republiky :(
Ale do testu budou zařazeny moje starý pevný skla (M42 MF Pentacon 2.8/135 a Sankor 3.5/200).
ze bych si v sobotu odpoledne udelal volno? :D
-
heh ad push-pull > nikto skoro mi nechcel verit, ked vravim ze mi to uplne vyhovuje ;)
-
Citace:
Původně odeslal
MikeD
ze bych si v sobotu odpoledne udelal volno? :D
Počítáme s Tebou... vstupenkou je 70-200/4 L... >:}
-
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Počítáme s Tebou... vstupenkou je 70-200/4 L... >:}
ja vedel, proc nekupovat sigmu 70-200/2,8... :D docela jsem na to PRASE zvedavy... :) mozna se (navzdory diskuzim na icq) necham unest...
-
2 Příloh-a(y)
Tak pro namlsání posílám jeden docela zajímavý crop 1:1. Letadlo focené asi kilometr vysoko, jen lehce upravené křivky... :cool:
Komín jen zmenšený bez doostření ani jiných úprav.
A ještě jeden fullsize absolutně bez úprav: http://sorrel.czechian.net/LU/IMG_8087.JPG (sorry SVK)
-
mno sklo je to pekny, ale taky silene tezky... a push-pull je pro me hodne neprijemna zalezitost, ale na druhou stranu chapu, ze to je hodne subjektivni
-
-
Citace:
Původně odeslal
Aigor
Prosím Tě, v diskusi na grafice uvádíš nějaký bug tohoto skla ohledně ložiska... o co konkrétně má jít? Nikde jsem to nenašel... :oops:
-
Casty problem tohoto skla je vysypani kulickoveho loziska push-pull zoomu s naslednym zadrenim. Potvrzeno to mam osobne od nekolika lidi. Muze se to stat, ale nemusi. Kazdopadne oprava stoji pres 10k a po oprave to udajne uz neudela - nejak to v servisu pry ted lip zajisti.
No ja to risknul a snazim se s nim moc necvicit. Jinak mi po vsech strankach vyhovuje, tak doufam ze me to nepotka.
-
Citace:
Původně odeslal
Aigor
Casty problem tohoto skla je vysypani kulickoveho loziska push-pull zoomu s naslednym zadrenim. Potvrzeno to mam osobne od nekolika lidi. Muze se to stat, ale nemusi. Kazdopadne oprava stoji pres 10k a po oprave to udajne uz neudela - nejak to v servisu pry ted lip zajisti.
No ja to risknul a snazim se s nim moc necvicit. Jinak mi po vsech strankach vyhovuje, tak doufam ze me to nepotka.
Aha, takže když se to vysype v záruce tak je to jen dobře, ne?
-
Přesně tak. Ale zákony schválnosti většinou fungují proti nám..