Zdravim muze mi nekdo poradit jak nataktovat plus k tomu flashnout bios tyhle grafiky. Jsem v taktovani lama ale rad bych z toho aspon trochu udelal XT muze mi nekdo pomoct :-)
Printable View
Zdravim muze mi nekdo poradit jak nataktovat plus k tomu flashnout bios tyhle grafiky. Jsem v taktovani lama ale rad bych z toho aspon trochu udelal XT muze mi nekdo pomoct :-)
Pokud jsi "lama" (ja myslel ze myslící lamy neexistuju :) ) tak bych ti doporučil, aby jsi se prozačátek kouknul do FAQ téhle sekce, určitě tam najdeš to co potřebuješ, co se týká flashe BIOSu, v Sticky dredech tady v sekci najdeš jejich problematiku, je to sice delší, ale měl by jsi tam najít všechno potřebné.
OT: nechci te strasit, ale podle me na Pro nebudes mit tak dobre pameti, aby ti daly 300MHz, napred bych zkusil takty XT verze a az pak kdyztak fleshoval bios. (zalezi taky jakou mas kartu) (stejne to podle me nema vyznam, ta grafika je na dnesni pomery "strasne" pomala, ale kdyz to chces zkusit) ;)
Tak lama jako lama taktnul jsem si driv durona dneska athlona. Vim proc flashnout a tak. Ale jeste jsem nedelal nikdy grafiku. At je pomala jak chce tak to bude asi tim ze nejsou finance na novej kompik :-/ Ale presto dekuju