DELL - vymena vadnych baterii v ntb
Ak mate laptop zn. Dell mozete na tejto adrese https://www.dellbatteryprogram.com/ zistit ci vasa bateria nie je zrela na vymenu. Je to kvoli vyrobnej vade, ktora mohla vasu bateriu samovznietit. Ja bohuzial (alebo chvalabohu) to tejto kategorie patrim a objednal som si dnes druhu bateriu, ktora by mala prist do 20 pracovnych dni tak som zvedavy.
Re: DELL - vymena vadnych baterii v ntb
Citace:
Původně odeslal Quillin
bohuzial (alebo chvalabohu)
spíš chválabohu - zatím jak to tak vypadá se ti nevznítila, a nová zadara se vždy hodí. Já jeden Dell Latitude používám a baterka je už na cca 25% kapacity, ovšem není ze sérií co vyměňují :(
Jj, už je to druhá akce, mě se to netýká, ale asi 2 u nás v práci taky jsou ...
heh, mam na recenziu jeden dell inspiron tak kuknem ci zhori alebo nie :D inak pre Sony bude toto husty zahul financny :)
Hmm fotrikov notas ma baterku serie c2603 ktora je zvolavana ... tak sompremyslal ze co stym a ze pozrem ebay a niekto to tam uz predava :))
Tak moje taky patri mezi horlavy :). neplati se nic jako postovny? baterka navic se hodi.
Citace:
Původně odeslal
Dix
Tak moje taky patri mezi horlavy :). neplati se nic jako postovny? baterka navic se hodi.
Podla mojich informacii sa postovne neplati. Proste si ju objednas a mala by dojst. Pytat si peniaze za postovne to by im v USA urcite nepreslo lebo by na nich podali zalobu :) Toto bude na ucet podniku.
Mohlo jim zhoret vice serii.
Dnes mi prisiel mail ohladom novej baterie. Uz by mala byt na ceste a za 7-10 pracovnych dni by mala byt tu.
Re: DELL - vymena vadnych baterii v ntb ZDARMA
Jj, u kolegy jsem je viděl už minulý týden, také bez problémů.
Tak baterka mi prisla naprosto bez problemu, zadarmo a trvalo to asi jenom 2 tydny.