8/06 HP-1740 nebo jiné LCD za 6-8k
Dobré ráno přeji,
omlouvám se že zakládám nové téma, ale úplně se neschoduji s tím nákupem LCD do 7k a nechci porušovat pravidla.
Mám z těch LCD hlavu jak fotbalový stadion :-) Sice jsem si toho za poslední dny (týdny) přečetl celkem dost (ne všechno je aktuální, spíš naopak), ale čím víc toho čtu tím vetší v tom mám bordel a kdyz kouknu do CC, tak je tam takových monitorů, kdo se v tom má vyznat...
Chtěl jsem si koupit nějakej slušnej monitor za nějakej rozumej peníz (dejme tomu 6-8k), stačí mi 17", rozlišení je stejně stejné, ale bohužel to za tyhle peníze zas tak slušný nebude a budu se muset spokojit s TN panelem, nebo je nějaká rozumější varianta? (Benq FP91GP, ale ze bych byl nejakej fanda tehle znacky...). Docela se mi libej Samsungy, treba 740BF, nebo NEC 1970VX (teda ten co by se mi opravdu libil stoji tak 15k :-) ). Za hodně zajimavou cenu je Hyundai B71A, libi se mi designem, otázkou je jak je na tom v kvalitě.
Ale co bych se chtěl hlavně zeptat, mám možnost koupit HP 1740 za 4,5k s DPH a chtěl bych si nechat poradit jestli se to vyplatí, přeci jen ta cena je poměrně slušná a pokud mi to nějakej rok bude fungovat. Nebo mám rači zainvestovat do něčeho lepšího? Měl jsem tu 1740 sice nějakou dobu v práci, ale to jsem na tom provozoval jen klasické aplikace.
Filmy na tom sledovat vcelku nebudu, ty si pouštím na TV, jde mi spíš o nějaké to hraní her, čtení webu a ruzné občasné blbosti jako například tvorba webových strýnek a tak.
No ono asi s ničím co koupím na tom nebudu hůř než v současné chvíli, už mám rozmázlej obraz :-/ taky je ten monitor pěkně starej.
Ještě předem všem děkuji za odpověď, hlavně tedy kolem té 1740 za ty peníze.