Žádám o vysvětlení proč mi byl smazán thread v bazaru. Jedná se o prodej dvou disku Maxtor.
Z jakého důvodu jste mi ho smazali?
To už si tady moderátoři dělají co chcou?
Printable View
Žádám o vysvětlení proč mi byl smazán thread v bazaru. Jedná se o prodej dvou disku Maxtor.
Z jakého důvodu jste mi ho smazali?
To už si tady moderátoři dělají co chcou?
Neuvedl jsi min. cenu nebo aspon hrubou predstavu o cene = poruseni pravidel.
Po upozorneni moderatorem si uvedl cenu 1Kc, coz ja osobne beru jako vysmech... evidentne nejsem sam.
Jestli sis nevsiml nejen ty ale i ostatni tak sem splnil pravidla bazaru - cenu jsem uvedl! A co je vysmecha a co neni o tom nemuzes rozhodovat, jak muzes vedet ze ten disk za 1kc neprodam.Citace:
Původně odeslal Masster
Žádám vás o navrácení threadu, už mi psalo několik lidí SZ že o disky mají zájem, ale kvůli vaší aroganci a urážlivosti nemůžou nabídnout sumu která je několikaset násobně vyšší než vyvolávací cena.
no ja se musim zastat Fraj#ra
minimalni cenu uvedl, i kdyz to byl vysmech, takze vsechny pravidla splnil
pokud by to za tu cenu neprodal, potom by porusil pravidla
do toho threadu jsem prispival taky smesnyma castkama a jasne jsem vedel, ze za tu cenu to neproda, ale zkusil jsem to
Ja o tom nerozhodl...brecis na spatnem hrobe.Citace:
Původně odeslal Fraj#r
Ja jsem jen uvedl svuj pohled na vec, zamknuti a "smazani" tveho threadu nema se mnou nic spolecneho.
Kto s cim zachazi, s tim taky schazi.Citace:
Původně odeslal Fraj#r
pre nechapaveho frajera > prvy si myslim arogantne reagoval ty stanovenim danej orientacnej ceny
Toto nechápu, můžeš uvézt jaké je poselství tvého mimořádné trefného přízpěvku?Citace:
Původně odeslal SajmoN
EDIT: pro přízpěvovatele nademnou... minimální cenu si můžu uvést jakou chci, pokud je nižší jak cena v obchodech tak mi do ní nemá nikdo co kecat, ani ty, ani moderátoři.
Nebrečím, mám výhrady k postojům a činům admina tohoto fóra který mi bez upozornění smazal celý thread. Protože ses ozval jako první a hned uvádíš důvod pro smazání, který ani není důvodem tak jsem odepisoval přímo tobě, nechci tím říct že jsem proti tobě, jen žádám regulérní odůvodnění anebo navrácení celého threaduCitace:
Původně odeslal Masster
2Frajer: predesilam, ze jsem ti to tema nesmazal ja, ale musim se priznat, ze jsem o tom uvazoval.
pravidla rikaji, ze kdyz prodavas, tak musis uvest minimalni cenu. ty jsi ji neuvedl. to za prve.
za druhe: jsem presvedcen (a predpokladam, ze i ostatni clenove fora), ze kdyby ti kdokoliv nabidl tvoji cenu (tj. jednu korunu), tak bys ten disk neprodal. cili - ani v takovem pripade bys nesplnil pravidla ve smyslu stanoveni minimalni ceny, za kterou jsi ochoten tu vec prodat. ja osobne toto vidim jako klasicky "mazany" ojeb, ale vzhledem k tomu, ze se s nimi setkavam denne, tak me to moc nebere ;)
Ja s tim souhlasim, pravidla jsou od toho, aby se dodrzovala. Kdyby pro klid duse moderatorum stacilo vsude udat minimalni cenu 1 kc, tak se nemusi uvadet vubec.
Hele frajere, píše se příspěvek, když už jsi takový chytrý... tady fakt nezpíváme... :pCitace:
Původně odeslal Fraj#r
Minimální cenu jsi původně neuvedl - doplnil jsi ji až po výzvě moderátorem, což je samo o sobě porušením pravidel, ale normálně se to řeší domluvou. Způsob, jakým ses pravidlům podřídil a Tvé následné komentáře nasvědčují tomu, že domluva by se minula účinkem...
EDIT: Téma nebylo smazáno - bylo přesunuto do sekce viditelné jen pro moderátory. Vrátil jsem ho dočasně zpět, aby měl každý možnost vidět, o co se tu pokoušíš...
i presto vsechno on napsal minimalni cenu a tim padem splnil vsechny podminky podani inzeratu!Citace:
Původně odeslal Darth Maul
pravidla by porusil az pri pripadnem neprodani HDD za jeho smesne navrhovanou 1,-
podle me by se melo trestat az pote, co se necim provini
treba by byl takovej frajer, ze by to za 1,- prodal(sam tomu neverim)
Provinil se neuvedením minimální ceny v původní nabídce. To, že to OPRAVIL, ho nikterak viny nezbavuje - je na fóru třetí rok a pravidla zná jako své boty. Vše ostatní jsou jen přitěžující okolnosti, které máme právo vzít v úvahu při rozhodování o trestu!Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
projdi si pls pravidla - ta rikaji, ze kdyz uz neurcis minimalni cenu, tak musis napsat ALESPON tvou hrubou predstavu. na otazku, jestli 1 kc je ci neni hruba predstava, sis uz odpovedel. a v navaznosti na to si urcite odpovis, jestli to je ci neni poruseni pravidel. fullstop.Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
btw, kdyz koupim od statu prazsky hrad za 1kc, bude to koupe? samozrejme, ze ne - bude to darovani. to jen pro predstavu, ze kazde pravidlo je zapotrebi vykladat s ohledem na jeho skutecny smysl.
EDIT: oprava gramatickych hrubek
A jen pro doplnění o bezúhonnosti bazarového prodeje uživatele Fraj#r:
Tady například neprodal za nabízenou cenu v oznámeném termínu: http://4um.ocguru.cz/showthread.php?p=629410#post629410
Ve čtvrtek 3.8. napsal, že do konce týdne bez jiné nabídky jsou uživatele ra, v pondělí 7.8. už ale zase tlačil na cenu bez slůvka vysvětlení k nerealizaci obchodu...
LOCK, vysvětleno dostatečně.