Nevíte náhodou někdo jak zpravit kvalitu videa? Je to taktová zozmazané a chtěl bych to nějak zpravit. Nejlépe nějak ve Virtuad dubu a nebo i nějakém jiném programku.
Printable View
Nevíte náhodou někdo jak zpravit kvalitu videa? Je to taktová zozmazané a chtěl bych to nějak zpravit. Nejlépe nějak ve Virtuad dubu a nebo i nějakém jiném programku.
Precti si dred o zlepsvani qality mp3jek. Pokud jsem te spravne pochopil, tak je to stejnej problem. :roll: To ti nepomuze ani virtual dub, ani alah..Citace:
Původně odeslal Dr.Neo
To s těma mp3 byl jiný problém. "Vyčistit" video jde do jisté míry ve zmíněném VirtualDubu a to aplikováním správného filtru (většinou více filtrů), záleží jakým způsobem je video "zozmazané", a překomprimováním.
no prave - pokud je to rozmazane tim, ze je tam malo informace, tak ti ani ten filtr moc nepomuze..
Ani nevíme o jaké video jde, zda komprimované, nebo ne, jestli nahrané z telky nebo kamerou atd...
Nejsem blbej abych si myslel, že udělám z 352 x 240 full pal a zvednu kvalitu "z ničeho" ,ale nechci tu hned tvrdit TO NEJDE když to bude třeba jen šum, nebo rozostření, kteréžto je VD schopen napravit (do jisté míry)
no prave proto se v mym prispevku objevila ta podminka 'jestli jsem te spravne pochopil'. A jestli ne a precte si ten prispevek o mp3kach, jiste pochopi, ze je to jinej problem.
Tak to jo.
no s tim rozmazanim je to takovy vselijaky, kuprikladu kdyz mi video dela ve winech fleky, nebo je rozmazly, tak v linuxu nikoliv a ted babo rad ;D ;D ;D
Jo je komprinovane. Já nevím odkud je nahrávané. Prostě jsem si ho stáhl ood kámoše. Je to 30 sekundový klipek o velikosti 1MB. Není toho tam moc vidět protože to jsou spíše pixli. Já bych to chtěl nějak zpravit. Jak jsem čezl vaše přízpěvky tak to asi nepůjde. Škoda :| :| :|