Minulý měsíc jsem stáhl přes 25GB a jel jsem furt naplno ( TELECOM ) nevíte zda ted už to funguje ?
nestáhl tu už někdo víc než 10GB ? thx
Printable View
Minulý měsíc jsem stáhl přes 25GB a jel jsem furt naplno ( TELECOM ) nevíte zda ted už to funguje ?
nestáhl tu už někdo víc než 10GB ? thx
Stačí se trošku rozhlédnout a číst...Citace:
Původně odeslal Zetes
http://www.dsl.cz/clanky.php?clanek=484
diky mocCitace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
no nadpis toho clanku je trochu matouci, pro ty co to nectou cele sem dam radsi to hlavni:Citace:
Vypnutí FUP potvrdil i mluvčí TO2 Martin Žabka, který ve vyjádření pro DSL.cz mimo jiné uvedl: „Dočasné vypnutí FUP představovalo krátkodobou akci související s výše zmiňovaným upgradem technologických prvků v síti.“ Zákazníkům služeb Internet Expres nyní překračování limitů nedoporučuji, protože z uvedeného vyjádření je velmi pravděpodobné, že FUP je u služeb Internet Expres znovu zapnuta.
Minuly mesic v mem pripade FUP uplatnili, ale az po preneseni 40+GB. Tento mesic jsem zatim stahl asi 30GB a stale jedu plou rychlosti, takze musim jen doufat, ze to tak i zustane.
ty si ted v srpnu už stáhl 30gb ?? a jedeš na plno ? asi teda začnu taky sosatCitace:
Původně odeslal seTti
JJ podle dsl.cz 1,4Mbit/s.Citace:
Původně odeslal Zetes
a to má být asi 3Mbit j ? já mám 2.6MBit/sCitace:
Původně odeslal seTti
Ne, bohuzel mam Ideal (2 Mbps), protoze jsem prilis daleko od ustredny:(.Citace:
Původně odeslal Zetes
aha, tak aby to nebylo jiný, ale pochybuju...zkusím to =)Citace:
Původně odeslal seTti
Zduvodneni je kec O2 . Zkutecnost je takova, ze testuji maximalni zatizitelnost site kvuli prichodu IPTV a prechodu na ADSL2(+)
IPTV pujde v siti TO2 jinudy nez internet, to by si nemohli dovolit poustet desitky multicastu a unicastu po stejny siti. Spoji se to az pred DSLAMem. Pravda je, ze s IPTV prijde i ADSL2+, jak ale bude vyuzivany pro rychlejsi internet se nevi.
IPTV bude broadcast az k DSLAM. DLe soucasneho planu (ADSL max 8Mbps) pujde max 4Mbps na inet a 4 na IPTV, coz zajistuje v podstate jeden tak 1,5 na MPEG4. S nastupem ADSL2(+) se zvedne rychlost inetu na az na 8Mbps + moznost sledovani az 4 kanalu IPTV.Citace:
Původně odeslal HAVTOM
Nastum ADSL2+ bude s IPTV, jelikoz ta bude komplet na ADSL2+ technologii co se DSLAMu tyce, modem je vec zakaznika. Jako broadcast by to jit nemelo, jelikoz by se pak spatne realizovalo video na prani ....
Nevíte někdo něco o FUP ? Je aktivováno nebo ne ? Pátral jsem všude možně a nic vůbec nic...taky mě napadlo napsat na Telecom ,ale pochybuju, že by odpověděli....
Vypnuty to bejt muze, muzes to zkusit :-) . Ale zdaleka to nemusi bejt plosne, treba jen nekde a atd. A kdy to znova zapnou nezjistis. Zapnou to ale musej, jinak by ztratili smysl nelimitovany tarify.
njn, třeba přes léto to vypli :o) né jenom na 1 měsícCitace:
Původně odeslal HAVTOM
tak pánové, špatná zpráva, u mě už FUP zapli, mrchy...
U me taky, bohuzel :?Citace:
Původně odeslal Doktor-Prase
a kolikátku net máte ?
Normalne 2048/256, nyni asi 128/256.Citace:
Původně odeslal Zetes
Jo, na to byl lepsi tydeni limit nez mesicni, to moch clovet tahat jak o zivot den dva pred limitem a vetsinou to nestihli nahodit, ted je jen jeden pokus za mesic :-(
Citace:
Původně odeslal HAVTOM
presne tak..jsem mel limit 4GB a to jsem v poho stahoval bez ohledu a vzdycky me to vyslo....
no nejvetsi zlo 512/128, ted asi tu 128/64... nebo tak nejak mi jedou torrenty...Citace:
Původně odeslal Zetes
ono totiz u kazdy varianty to prej zaply neni...Citace:
Původně odeslal Doktor-Prase