Zdárec. Potřeboval bych nějaké větráčky (80*80) do case za solidní cenu. S 1500 ot. dozadu a s 1000 ot. dopředu. Mužete mi nějaké doporučit? Moje case - EuroCase Midi 5410. Předem díky za odpovědi.
Printable View
Zdárec. Potřeboval bych nějaké větráčky (80*80) do case za solidní cenu. S 1500 ot. dozadu a s 1000 ot. dopředu. Mužete mi nějaké doporučit? Moje case - EuroCase Midi 5410. Předem díky za odpovědi.
Můžu ti doporučit větráčky Sunco blbej název ale mají nekompromisní průtok stojí 97kč v GMElectronic ale musíš je nějak omezit páč točí snad až 4500ot. Jinak ten case mam taky a vzadu pášu díru na dva takový větráky :-P
Mam tady prebytecny Sunon KDE1208PTS3 (nejpomalejsi Sunon, co jde v Cechach sehnat), tak za 70 Kc je tvuj.
Nebo kdyby jsi chtel, mam taky Thermaltake Smart Fan II, u toho jdou regulovat otacky, manualne i automaticky. Tak za 550 Kc.
Tak tu značku sis spletl s výrobky z měkčeného PVC na vodní hrátky (nafukovačky a tak) ;D tohle je SUNON.Citace:
Původně odeslal karf
Jinak Sunon je opravdu nejdostupnější a poměrně kvalitní řešení. Mají celkem rozsáhlé řady, kuličková i kluzná ložiska, velikost od 30x10 až po 120x38mm, od 5V do 220Vst. www.sunon.com jestli se nemýlím.
Prehled vetraku u nas:Citace:
Původně odeslal Miloš-LIM
http://helium.webz.cz/hw/fan_reg_4.html