Debian Sarge, Pure-ftpd, pocet uzivatelu.
Nazdar,
doufam, ze se tu nekdo najde, kdo bude vedet... debian ma celkem dost lidi.
Jak uz je z topicu jasne, mam os Debian Sarge, na tom ftp server Pure-ftpd. Jsem s tim spokojen, beha to bez problemu az na jeden "maly hacek".
Kód:
220---------- Welcome to Pure-FTPd [privsep] [TLS] ----------
220-You are user number 1 of 5 allowed.
a nevim jak zmenit pocet uzivatelu, at delam, co delam. Ono uz je trochu podezrele, ze je tam cislo 5, jelikoz vetsinou se udava jako default 50.
Podle mne by to mel menit soubor /etc/pure-ftpd/conf/MaxClientsNumber, neboli flag -c, prestoze se to s timto parametrem bez problemu nastartuje, tak vysledek je stale stejny - max. 5 spojeni.
Re: Debian Sarge, Pure-ftpd, pocet uzivatelu.
A zkousel si to ? To ze ti pise 1 z 5 jeste neznamena, ze se tam nemuze pripojit 100 lidi.
Citace:
Původně odeslal Jezevec
A zkousel si to ? To ze ti pise 1 z 5 jeste neznamena, ze se tam nemuze pripojit 100 lidi.
Zkousel
Kód:
421 5 users (the maximum) are already logged in, sorry
http://www.die.net/doc/linux/man/man8/pure-ftpd.8.html
Citace:
-c clients
Allow a maximum of clients to be connected. clients must be at least 1, and if you combine it with -p it will be forced down to half the number of ports specified by -p. If more than clients are connected, new clients are rejected at once, even clients wishing to upload, or to log in as normal users. Therefore, it is advisable to use -m as primary overload protection. The default value is 50.
Sakra, ja vedel, ze to bude nejaka kravina. Mel bych se naucit poradne cist :oops:
Mel jsem rozsah 10 portu pro passive. :confused: