Re: Zahadne nabihani Win XP
V každém případě bys to měl projet antivirem, antispywarem, pročistit registry - aspoň to, co se spouští při náběhu systému, totéž v nabídce... Pořádně probrat služby, vyházet přebytečnosti, zkontrolovat nastavení sítě... Nic jiného na to poradit nelze.
Nejlepší by ale skutečně byla čistá instalace a neprasit si ji zbytečnými programy ;-)
Ikdyž mě XP SP1 běhaly naprosto bez problémů a svižně 2 roky a to za sebou měly i jeden upgrade desky, CPU a grafiky. Současné SP2 taky, ale ten systém je pořádně pročištěný nLitem a po instalaci se už do toho vpodstatě nezasahuje.
bud tam mas nejaky "super" soft co to blokuje a zkus ho dohledat antivirem,antispywarem atd a nebo uz to ma Win za sebou a jestli se ti ho nechce znovu instalovat zkus pri instalaci jen dat "opravit" to by ti melo nahradit jen windows,ale softy a mozna i nastaveni ti to ponecha.A nebo i Chkdsk dokaze obcas divi ;)
mám to samé. U mě se to projeví i tehdy, když se někam připojím VPNkou (prostě cokoliv se změní u sítě). Ono se to zase rozeběhne, ale až tak po 5 minutách :D
A nejsou ty nenabihajici sluzby zavisle na netu? Resp. nedostavas IP via DHCP? Obcas se podobne veci stavaly. Vim je to extrem, ale zkus jim najit spolecneho jemnovatele.
Citace:
Původně odeslal jedik
A nejsou ty nenabihajici sluzby zavisle na netu? Resp. nedostavas IP via DHCP? Obcas se podobne veci stavaly. Vim je to extrem, ale zkus jim najit spolecneho jemnovatele.
DHCP mám sice nastavené, ale dělá to i s pevnou IP adresou.
Asi je opravdu čas na reinstal :D
Citace:
Původně odeslal peta303
Nejlepší by ale skutečně byla čistá instalace a neprasit si ji zbytečnými programy ;-)
jj, kolik ti běží procesů napozadí, tolikrát si zralým správcem systému WinXp :-)