Vybírám LCD.... help please!
Dobry den panove,
tak i ja se pomalu rozhoduji prejit na LCD technologii (pozde ale prece).
Tak, vychozi podminky:
sirokouhly (16:10), verne barvy (prace s fotkami), odezva, svitivost, kontrast (hry).
nemusi mit repraky a dalsi podobne zbytecnosti jako usb hub a podobne.
Bohuzel, uz jsem trosku vypadl z deni, takze mate nejaky tip s dobrym pomerem cena/vykon? Jde mi o penize, ale i o kvalitu - tzn. nejsem tak bohaty, abych si mohl dovolit kupovat ty nejlevnejsi veci.
Eventuelně - kde je nějaký šikovný obchůdek, kde by toho šlo co nejvíce vidět naživo???
Re: Vybírám LCD.... help please!
Vsichni doporucuji lcd NEC 20GWX2. Takze byt tebou bych bral tenhle.
ta lestena obrazovka me hodne desi. Taky prave ted vybiram LCD a nemusi byt zrovna sirokouhle. Kamarad ma na notebooku (asus) lestenou obrazovku a ja osobne s tim nemuzu vubec pracovat, protoze po 5ti minutach se mi dela blbe.
Citace:
Původně odeslal Phate
ta lestena obrazovka me hodne desi. Taky prave ted vybiram LCD a nemusi byt zrovna sirokouhle. Kamarad ma na notebooku (asus) lestenou obrazovku a ja osobne s tim nemuzu vubec pracovat, protoze po 5ti minutach se mi dela blbe.
confirm , kolega ma na stole notas SONY s lesklym displayom - grrrrrrrrr
tejden pockej a snad ho budu mit na stole tak pokud si chces pockat na nazory ;)
- jinak TADY neco malo
ja osobne mam samsung 205BW a zda sa mi to celkom slusne.cena tiez nie je prehnana a ma to o nieco lepsie rozlisko ako tak 19"
jenze tys ho mel za 8k od e1 :)
Samsung 940BW... 19" wide, 4ms odezva, DVI... co chtít více???????? a to vše za 6500.
Citace:
Původně odeslal 24-bit
Samsung 940BW... 19" wide, 4ms odezva, DVI... co chtít více???????? a to vše za 6500.
rek bych jinej panel:-)
Ja som si kupil BenQ FP93G a mozem odporucit - som s nim spokojny, ma fajn farby (v predajni pred kupou som porovnaval so samsungom) a taktiez ma schopnu cenu a dizajn je takisto cool :mad:
Alebo ked nieco kvalitnejsie tak jedine nieco od Samsungu...
Ten Samsung 205BW ma moznost zobrazeni 1:1 jak ten Nec??
Jinak k tomu NEC 20GWX2, ta odrazivost muze byt problem, ale hodne zalezi kde a v jakych svetelnych podminkach mas ten monitor umistenej. A cena zatim bohuzel pod tech 15k nejde, ale asi to nej co se ted z 20" wide LCD da sehnat. Zalezi na financich a preferencich.
DELL 2407 A02 revize. To si myslim ze je v techto cenovych relacich bezkonkurencni panel, pokud ma nekdo jiny nazor, rad podiskutuji v ramci threadu...
tiez by som siel bud do toho Samsungu alebo do
- > http://www.alza.cz/lcd-displej-belin...19--d65133.htm , ktory je dobry v pomere cena/vykon ;)
tak uz je na stole :) ale ted tezko neco popisovat ... hral sem chvili csko v tech 1440*900 a vypada to pekne ... pri rychlejch pohybech do strany trochu maze ale pusobi to tak nejak prirozene ... takze hry v pohode ... poustel sem si par videoklipu a tam neni problem ani jedinej ... zvlada vsechno ... nenasel sem ani jeden vadnej pixel kdyz sme ho v krame zkouseli ... a to je asi zatim tak vsechno co k tomu muzu rict :D
supr, tohle jsem chtel slyset :)
jinak nevim jestlis cet > http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=51832 < po dni uzivani musim rict ze sem opravdu spokojenej :)