Nazdar lidi,
zvazuju co koupit.
Muzu mit celeraT 1.1GHz BOX nebo normalniho celeraT 1.1GHz(ne BOX). Rozdil je necelych 100 Kc. Ktery bude lepsi na OC.
O zaruku mi nejde, mam BX, takze ho budu muset upravovat.
Dik.
Printable View
Nazdar lidi,
zvazuju co koupit.
Muzu mit celeraT 1.1GHz BOX nebo normalniho celeraT 1.1GHz(ne BOX). Rozdil je necelych 100 Kc. Ktery bude lepsi na OC.
O zaruku mi nejde, mam BX, takze ho budu muset upravovat.
Dik.
nemyslim, ze by v nich byl rozdil v OC potencialu, ale kup ten BOX, jako bones budes mit celkem tichej a i trochu ucinnej vetracek ( a pasiv taky )
BOX = 3 roky záruky...
mno, tak pokud mu bude vytrhavat PINy ze zadku ;-D jak pise, tak mu o zaruku taky nejde ( jak ostatne TAKY pise )
Já jsem psal jen BOX=3 roky, to je v pohodě, piny jdou lámat velice snadno (vlastní zkušenost)..... ;D ;D ;D
mas tualatina na BXku? ale to ma jit i bez trhani pinu, ne? s power leapem ( redukci na slot 1 )
jo jo, 256kb cache na BXku ( taktovano na 133 fsb je luxus ) :))
/edit
aha, takze ne tualatin, jen upadlej pin... a jeste chcipla deska, chlape, ses smolar :))
...jj, jestli BOX nebo neBOX, to je z hlediska CPU naprosto jedno, ale jinak ten Intelackej chladak neni nejhorsi, ale pro o/c doporucuji neco lepsiho... ;)
mno, me treba ten intel box chladil cel 900@1150 a celT 1200@1500 uplne v pohodicce. o to horsi byl prestup na to topeni, co mam ted :-|
ale je fakt, ze sem mel dobre vetranou case...
nj, potreboval bych prave lepsi chladak jako sul, ale bohuzel i HDD, ale nejak se mi zatim nedari uspesne setrit... hold stehovani do vetsiho a porizovani novyho nabytku bylo dulezitejsi, ne sice u me, ale nic sem nezmohl... :?
s rozdilem ze on je ulomi umyslne ale ty ne ;DCitace:
Původně odeslal KaRlOs[C
Tak jsem koupil ten BOX.
Frci skvele ale chtelo by to pameti ktery pujdou pri nejlepsim casovani na FSB=145. To by pak teprve byl vykon ;D.
Ten BOX chladic je dobry - tiez ho pouzivam.
Za ty prachy je uplne skvelej ;D ;D
Ja ho tam mam hlavne kvuli tomu ze ma vertikalne umisteny zebra a chladi mi kondenzatory nad a pod soketem. Se starym chladicem, kterej mi foukal na cipset byly ty kondiky suverene nejteplejsi veci v pocitaci. Ted jsou studeny a cipset stejne chladim aktivne.