Manli Radeon 8500 64MB a všechno k němu!!!
1.Tak pro všechny co mají Manlíka.Ovladače s originalního CD a problém se spuštěním windowsů po jejich instalaci.Bouhžel je to nepříjemná věc,ale je to tak.Musíte spusti nouzový režim a ve vlastnostech obrazovky si najdete adapter a msíte tam nastavit VÝCHOZ9 NASTAVENÍ MONITORU,jinak je nenastartujete.
2.Problémy s obrazem po nataktování pamětí a hazení fialových pruhů přes obrazovku.Bouhžel s tím to se nic nedá dělat,protože Manlík má 4.0 ns paměti a to je jidiný úraz.
3.Musím,ale jinak říct,že jsem s Mamlíkem spokojenej. :idea: :idea:
Re: Manli Radeon 8500 64MB a všechno k němu!!!
Citace:
Původně odeslal Nicitel
1.Tak pro všechny co mají Manlíka.Ovladače s originalního CD a problém se spuštěním windowsů po jejich instalaci.Bouhžel je to nepříjemná věc,ale je to tak.Musíte spusti nouzový režim a ve vlastnostech obrazovky si najdete adapter a msíte tam nastavit VÝCHOZ9 NASTAVENÍ MONITORU,jinak je nenastartujete.
2.Problémy s obrazem po nataktování pamětí a hazení fialových pruhů přes obrazovku.Bouhžel s tím to se nic nedá dělat,protože Manlík má 4.0 ns paměti a to je jidiný úraz.
ja Manlíka sice nemám , ale vím jakej ti to dělá bordel, viděl jsem to .
Re: Manli Radeon 8500 64MB a všechno k němu!!!
Citace:
Původně odeslal Nicitel
No kde jinde bych tě tak mohl najít - buď budeš chválit ATI nebo kritizovat Nvidiu.Chlapče chlapče.
Manli je SHIT,ale stačí to.Ale jak pro koho. :wink:
P.S.: Už se toho dneska moc asi nenaučím! 8-)