Posta - nedoruceni zasilky
Takze nejdriv co hlasi posta:
Informace o zásilce:
* Zásilka byla podána dne 02.08.2006 na poště 40002 - Ústí nad Labem 2
* Po neúspěšném pokusu o doručení byla zásilka dne 03.08.2006 uložena na poště 61200 - Brno 12 - adresát nebyl zastižen
Realita je taka, ze z posty se ani neunuvali (v ten den jsem mel nekolik doruceni od ppl, dpd, messenger, coz mohu papirove dolozit, tudiz porad tady nekdo byl... nemluvne o tom ze balik mohla prevzit taky vratnice, ktora funguje nonstop).
Tahle situace neni poprve (tusim letos to udelali asi po 6-7-me?). Kapka pretekla - poradi nekdo jak s tym postupovat? (jedna se o obchodny balik - zadna dobirka nebo do vlastnych ruk)
Re: Posta - nedoruceni zasilky
no mozes to skusit reklamovat, ale realna situacia je taka, ze sa mozes postavit na hlavu a posunovat usami a nic s tym nespravis :-/
Napis stiznost na CPost a mozna mistni vedeni zatlaci na dorucovatele. Protoze vratnice jede nonstop, tak mas i tak dukaz, ze tam mel zanechat alespon oznameni. Mozna vratna byla na obchuzce a on tezko zjisti, kde bydlis.
Tohle dela posta v mem pripade skoro vzdy. Na doruceni se vzdy vy..... Parkrat jsem si uz stezoval u vedouci posty, ale asi to bylo zbytecne:(.
trosku neskoro ale predsa napisem svoje skusenosti mne sa stalo aj take ze som bol cely den doma ale postarka bola asi leniva sa vyviest vytahom na 6p a zazvonit nechala mi listok v schranke ze si zasielku mozem vyzdvihnut zajtra na poste xy akoze toto je vrchol co sa to deje!!!! :!
jo to je normalni, imo maj snad takovou firemni politiku, zasilky nekdy imo ani nenosej na misto proste napisou papir, napisou tam klidne datum z predchoziho dne, a kdyz uz nic tak napisou ze zasilka je vetsi nez schranka nebo tak neco...
Jj, on je problém už v tom, že oni ty lístečky maj předpřipravený a žádný větší věci s sebou neberou. V podstatě se jim ani nedivím. Balík mi přijde jednou za čtvrt roku, takže mě to nezabije. Spíš se mě už párkrát stalo, že mi třeba přišla ramka v bublinkové obálce a pošťačka to nechala nahoře na schránkách, takže si to každej mohl vzít...