chcel by som kvalitnu mys, aj na hry, aky ma vyznam udaj v DPI.
Bezne je okolo 400-600DPI, chcel by som aspon 1000DPI, oplati sa to?
Printable View
chcel by som kvalitnu mys, aj na hry, aky ma vyznam udaj v DPI.
Bezne je okolo 400-600DPI, chcel by som aspon 1000DPI, oplati sa to?
Jo oplati kup si jeste lepsi alespon 1600dpi....ale je to prevazne na fps hryCitace:
Původně odeslal Majo1
Já zastávám názor,že cokoliv od 800DPI stačí,spíš koukej na celkové provedení myši,aby ti padla do ruky a byla kvalitně zpracovaná.Pracoval jsem Logitech MX1000-800DPI,Microsoft Wireless 6000-1000DPI, a Razer Diamondback s 1600DPI,vše to jsou velmi dobré myši,nejvíce mi vyhovuje ta MX1000.Mimochodem,na tyhle 3 značky bych se při výběru orientoval-Logitech,Microsoft a Razer,pravděpodobnost,že od nich koupíš vyslovený šmejd není moc velká a stačí se rozhléhnout tady na fóru a určitě si vybereš.A pokud se ti zalíbí nějaká jiná,nic si z toho nedělej,to,jak ti myš sedne je důležitější než honba za DPI...
no, záleží jak moc velký low-sens si hráč ;) pokud hodně, tak bych doporučil myši s min 1600DPI, ale pokud hraješ na "normální" sensitivity, postačí ti i 800DPI..
u MX asi nikdy neprohloupíš, Razer taky good a Microsoft už taky dělá qalitní krysy, jen se vyhni této myši: Microsoft Intellimouse Explorer 4.0A!!!
No Logitech je jistota, to je fakt.Razery dodali sponzori profi hracum na PGCH jeden rok, aby si s tim zahrali a ti si je pak nemohli vynachvalit.Takze Razeru bych se taky nebal.
Ja mam doma Logitecha MX 518 skoro uz rok. Hraju na 800 DPI, naprosta pohoda. Jinak v podstate Logitech a Razer, to jsou znacky u kterejch nikdy neprohloupis.
Pánové jestli mohu přispět....
ono hlavne u optickejch myší žáleží taky po čem ta myška bude jezdit...
MX1000 je laserova myš takže krapet jiny system snimani...
Každopádně určite jste se setkali, že pokud myšku dáte na nějakou lesklou podložku tak vám kurzor bude lítat i nahoru a dolu v momente kdy jedete doleva či doprava...
Sice se uvádí, že optické myši už jezdí po 80% materiálů, pokud si nekoupite kvalitní podložku tak stejně dojedete na to že povrch pod myší se bude špinit (jak se potí ruka a práší se na stul) a pak Vám myš bude drhnout... :))
pockal bych na novou MSIE3.0 a budes vysmatej ... 450dpi ti opravdu bude stacit ... znam takovej progameru kery si poridili MX518 a nikdo z nich tech 1600dpi nevyuziva ... a pokud chces kvalitni podlozku za malej peniz tak koukej po textilnich podlozkach ALLSOP treba na cybexu .. mel sem doma jednoho malyho raindropa a ted mam XL Steel a fakt za ty prachy neni konkurence ... jezdim bez skatu, teflonky jak novy a hlavne cisty
MSIE 3 v novém provedení vypadá fajn,nicméně cena 900 je relativně dost vysoká-pro spoustu lidí byla první verze této myši první kvalitní optická myš,co měli v ruce a mají k ní doslova citový vztah.A obchodníci to vědí a napakují se na tom.Radím ti,zajdi do nějakého obchoďáku nebo dražšího obchodu,často tam mají tyhle lepší myši k vyzkoušení.Samozřejmě,mají to tam až o 30 procent dražší,tak si jí pak objednáš v E-shopu.V Praze je jeden takový obchod v Jindřišké ulici hned u Václaváku,tak jsem si zkusil svou MX1000,objednal pak v Czechcomputeru,400 korun je trochu moc rozdíl
hele puvodni cena MSIE3.0 byla asi 1600 a to koruna este nebyla tak silna :D ja kupoval novou asi za 810 s dani, takze ta cena vzhledem k lepsimu senzoru je dost solidni
To já neříkám,že je to špatná koupě,pracoval jsem s touhle myší v bývalé práci.Před pár lety,kdyby po mě někdo chtěl nejlepší myš,neváhám jí doporučit.Ale dneska je k dispozici těch alternativ víc,pokud někomu tvarově nesedne,mě třeba Razer do ruky vůbec nepadnul