Při pokusu o reinstalaci instalátor nahlásí chybu SU0168 a stopne instalaci s tím, že nelze upgrade provést. Nechci formátovat disk, proto se ptám lze to nějak obejít? Dík za rady
Printable View
Při pokusu o reinstalaci instalátor nahlásí chybu SU0168 a stopne instalaci s tím, že nelze upgrade provést. Nechci formátovat disk, proto se ptám lze to nějak obejít? Dík za rady
a proc bys mel formatovat disk ???
skus tam dat w2k alebo xp. (radsej 2k)
udelej si na disku jeden adresar, tam si dej veci co chces zazalohovat a zbytek disku smaz (hlavne windous, program fajls a vsechno na rootu...). myslim ze u tebe konkretne je problem u nejakeho souboru na rootu...takze ty smaz urcite...jinak taky si mohl vice rozepsat kdy ti to napise tu chybu atd.....lepe by se radilo... :roll:
Robi to preto ze sa pokusas nainstalovat OEM verziu ako upgrade.
Premenovat WINDOWS napriklad na WINDOWS.OLD, Program Files na Program Files.OLD. Myslim ze treba urobit este nejaku fintu aby to nenasiel ale uz si to presne nepamatam - tusim nastavit adresar WINDOWS.OLD ako skryty alebo nieco podobne. Mozes ich aj rovno vymazat ked nepotrebujes mat zalohu.
Stačí smazat adresář windows,o víkendu jsem zrovna podobný upgrade dělal :)
Ani nemusite mazat celej adresar, ale staci smazat soubory: win.exe, win. ini no zkratka vsechny win.* To uplne staci aby wokna nenalezli predchozi instalace.
Když smažu adresář Windows tak budu muset instalovat ostatní věci znovu(Word,Excel...) a mě šlo právě o to, aby zůstalo vše, jak bylo dřív.
Chtěl jsem prostě jen obnovit W98 a když to nešlo(na cca. 20% kopírování souborů hláška o chybě "kernel32" a konec, tak jsem tam chtěl dát WIN Me a tam těsně před započetím kopírování souborů hláška SOU00168 a konec. Hledal jsem tuto chybu i na stránce Microsoftu , ale tam je doporučení přejmenovat soubor setupx.dll ale to mi nefunguje. Tak už vážně nevím???????
Me vzdycky stacilo smazat jediny soubor - WIN.COM a nasledne instalovat z DOSu.