připojení k internetu jde, ale ie ani mozila nejde
Ahoj, na bráchy kompu mi vvystal takový problém. Z ničeho nic se nemůže dostat na internet. ICQ mu normoš jede, ale mozila ani ie se mu na inernet nepřipojí. Proti virům a spyware jsem to projížděl a nic :( nemá někdo nápad, kde by ještě mohla být chyba? Díky ;)
system win2000 pro
cpu duron 1,6GHz
mb: gigabyte ga7vm400amf
Re: připojení k internetu jde, ale ie ani mozila nejde
tak to vyřešilo odistalování všech síťových protokolů a odinstalace síťové karty a instalace všecho nazpět ;)
Sice je to s krizkem po funuse, ale kdyby nahodou nekdo pouzil hledani, tak by se sem mohl kouknout. Pokud mate wifinu ci neco na ten zpusob, tak se u mych 2 kamosu, kteri meli ruzne providery stalo totez co u tebe, ale nakonec z toho vylezla zmena IP adres. Je to divne ICQ jelo, ale nic ostatniho. Takze bacha na preadresovani!
Citace:
Původně odeslal Špeta Marek
Sice je to s krizkem po funuse, ale kdyby nahodou nekdo pouzil hledani, tak by se sem mohl kouknout. Pokud mate wifinu ci neco na ten zpusob, tak se u mych 2 kamosu, kteri meli ruzne providery stalo totez co u tebe, ale nakonec z toho vylezla zmena IP adres. Je to divne ICQ jelo, ale nic ostatniho. Takze bacha na preadresovani!
jj tím by to taky mohlo být, ale já jsem to měl v pořádku, tutdíš mě napadlo to vzít celé téměř od začátku :)