Problém s novým ICQ 5.1 build 3000
Mam takovy menis problem...
V nastaveni se da nastavit zda chci aby se ICQ zapinalo nebo nezapinalo pri startu windows. Chci to mit vypnuty,tak dam "odskrtnout" a dam pouzit a OK.Jenze kdyz to vsechno potvrdim a zavru panel nastaveni,tak se to zase automaticky nastavi na zapinani pri startu win. Vubec nevim jak to vypnout. V "Po spusteni" ICQ nemam,takze tam problem nebude. Neda se to upravit treba nekde v registru ICQ? nebo tak neco?
Proste ta nova verze ma tuhle chybu,ktera je mi dost nepohodlna. Diky za jakykoliv rady.
Re: Problém s novým ICQ 5.1 build 3000
Citace:
Původně odeslal Luk(y)isek
Mam takovy menis problem...
V nastaveni se da nastavit zda chci aby se ICQ zapinalo nebo nezapinalo pri startu windows. Chci to mit vypnuty,tak dam "odskrtnout" a dam pouzit a OK.Jenze kdyz to vsechno potvrdim a zavru panel nastaveni,tak se to zase automaticky nastavi na zapinani pri startu win. Vubec nevim jak to vypnout. V "Po spusteni" ICQ nemam,takze tam problem nebude. Neda se to upravit treba nekde v registru ICQ? nebo tak neco?
Proste ta nova verze ma tuhle chybu,ktera je mi dost nepohodlna. Diky za jakykoliv rady.
Zkus se podivat do registru:
"HLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Run\"
Mozna ho tam najdes, pak staci ten radek smazat. Ale nevim jestli tam bude, ponevadz ten kram nepouzivam :)
jojo,diky moc,zkusim...
Jinak ICQ docela ujde,ale taky bych nepouzival porad tyhlety novy verze,jenze kdyz parkrat zamitnu aktualizaci,tak potom to musim stahnout a nebo ICQ vubec nejde :(
dej start/spustit napis msconfig, ale i zde plati, ze to tam nemusi byt, taky to nepouzivam
njn,ja jsem vazne blbej (spis zbrklej) :confused:
Nakonec fakt pomoh ten "msconfig"... Vim ze se to v nem da vypnout a vetsinu veci v nem vypinam, ale proste ted jsem si to predem neuvedomil a rovnou jsem psal na forum :oops:
idem si zapnut icq a vybafne
http://img490.imageshack.us/img490/2152/kurwaki8.jpg
a teda co stym ???
dokonca mam klienta spusteneho uz asi 5 dni stym ze som icq nasiel spadnute ze aplikacia vykonala nepovolenu operaciu a teraz skoncii .....
pritom myslim ze to bolo urobene umelo aby si kazdy updatoval na 5.1.
mojej vytynenej 5.0 sa vzdavat nemienim ..nejake napady /??? diki
No to je presne ono...Mel jsem taky dlouho starou verzi ICQ 5.04 a maximalni spokojenost a nechtelo se mi nijak upgradovat.Vzdycky kdyz mi to reklo ze je nova aktualizace,tak jsem to zrusil a vse bylo OK.Ale jednoho dne mi to udelalo presne to samy jako tobe.Pokud zrusis tu aktualizaci,tak ti ICQ proste behat nebude,takze musis aktualizaci stejne udelat - docela me to stve!!
Ja by som im tam nakopal prdel ..... takyto oj*b na uzivatelov ... mna nestve ta nova verzia ale to ze "bezny" uzivatel tu aktualizaciu musi urobit ci xce ci nie ..no a moj problem je ze mozem zacat odznova a tuningom zabijem najmenej 3 hodiny ... a to iba predo ze nejake hovado si zmyslelo ze vsetci musia preist na 5.1 :mad:
Pre vysvetlenie z dovodu kompatibility som odkazany na 5.0 pretoze ziaden alternativny klient nieje plne kompatibilny s onou 5.0 ktoru ma 80% beznych uzivatelov ... ak niekto pozna alternativneho klienta ktory je plne kompatibilny s icq 5.0 budem len rad ..... dik za pripadne napady .... momentalne mam mirandu :(
No ja jsem nijak zazracny zmeny nepoznal...Hodil jsem si tam cestinu,banner killer,nastavil stary dobry smajliky a jedu uz OK.Ale ted zrovna vcera jsem musel zase aktualizovat na novou verzi i kdyz neni treba.Jednou jsem odmitnul a podruhy jsem musel - jsou to fakt zmetci...
ICQ nebrat, max na posilani souboru.
Citace:
Původně odeslal Špeta Marek
ICQ nebrat, max na posilani souboru.
:o :mad: :mad: :mad: :mad: uzasny...
Jiny problemy nastesti nemam,takze celkem spokojenost - ale preci jen to jsou takovy prkotiny ktery dokazou cloveka pekne nas*at...
Já používám s kamarády jabber a ICQ mám jen jako záložní protokol (zatím jsem jej nepotřeboval), jedu přes Mirandu. S ICQ jsou zdá se opravdu jen problémy, takže ta rada Marka není od věci.