DMC-FZ7EG-K nejnižší cena
Ahojky, mám zájem o tento přístroj, nejnižší cenu na internetu jsem naleznul 10 490 vč. Dph. Obchodů takových je vícero. Má někdo jiný tip,jak(levněji) sehnat? Z E-Bay mám trochu strach, je to můj první fotoaparát který si kupuji za vlastní peníze,tak chci nový přístroj se zárukou..
Re: DMC-FZ7EG-K nejnižší cena
Jestli muzu doporucit, tak nez abys sporil korunky, tak to radeji kup v nejaky kvalitnim shopu, kde by ti v pripade reklamace nedelali problem. jeste lepsi je nakupovani pres eshop+osobni odber. Myslim ze v Ostrave mate Alfacomp...
nejlevnejsi je jinak tady: http://www.elektromedia.cz/zbozi/fot...ref=jyxo_zbozi
To je rozumné....samozřejmě rozdíl 300 kč je zanedbatelný u takové sumy. Díky za tip, v Alfě 10 750 vč Dph....i když, nevím jestli nebudou dělat problémy, nepříjdou mi moc solidní. Přístup k zákazníkovi je u nich děsný! Jsme tam kdysi s taťkou byli nakupovat disk a chovali se k nám děsně povýšeně. Připadal jsem si dost trapně...a to jsme jim tam nechali spoustu peněz.
Da se sehnat i levneji (9999kc) ale jak psal Neller nez sedy dovoz, (a reklamaci tedy jen na prodejne) tak to bych si radeji priplatil...
Tech 9999 je imo nejnizsi cena co se u nas (v cechach) dostanes cili neni to az takovej rozdil. Vem neco oficialniho.
Jasně, už chápu. Dokonce uvažuju, máme u nás v obchodě nabídku FZ7 + 2GB SD = 11 990. To celkem jde. Ale myslím si že pro mě je 2GB zbytečné...takže raději asi šáhnu po 1GB. Stačí karta 66x rychlostní(Kingstone)?
1GB Kingmax SD 66x = 749kč. To mi příjde jako dobrá cena..opravte mě ale prosím pokud je karta odpad ;)