Access point 802.11b - Nastavení
Prosím o radu, na netu jsem si našel nastavení AP Air Live od Ovislinku. Když si najedu do nastavení přes IP, tak mi to už ukazuje pakety, ale nemohu se pořád připojit na net. Mám ještě jeden modem, ale do něho se nemohu připojit,a bych se podíval na nastavení. Děkuji za rady.
Re: Access point 802.11b - Nastavení
Tech moznosti nastaveni je mnoho (routovani, bridge, nat), pokud nenapises jake presne mas zarizeni (AP i modem), parametry sluzby (poskytovatel, nastaveni IP), tak ti nikdo asi nepomuze.
OT: Kdyz je ted OCguru obcanske sdruzeni, mohla by se zakoupit jedna celo-forova "vestecka gula" :rolleyes:
Je to air Live WL5460AP v2, používám to jen pro příjem. Tady v tom jsem amatér, prosím napiš co potřebuješ vědět dál. :-) Děkuji
Citace:
Původně odeslal toolmaker
Je to air Live WL5460AP v2, používám to jen pro příjem. Tady v tom jsem amatér, prosím napiš co potřebuješ vědět dál. :-) Děkuji
No potreboval bych hlavne vedet JAK a CIM se normalne pripojujes k internetu (tj. napr. ADSL modem z ktereho vedl jeden ethernet do pocitace, wifina nekde ve meste/vesnici, ethernetovej rozvod po panelaku ...)
Normál ně se připojuji přes Acces point 802.11 b/g whirless. Wifi, vesnice. Teďka jedu na svůj, který mi dal technik té firmy, jen potřebuji zprovoznit ještě jeden. Po hledání návodů jsem se dostal až k tomu, že se mi okazují pakety, ale nepřipojím se.