Co by ste vybrali medzi MSI,SONY,BENQ,SAMSUNG a LG?
Chce to kamos, mnou odporucaneho teaca nechce ;D
Printable View
Co by ste vybrali medzi MSI,SONY,BENQ,SAMSUNG a LG?
Chce to kamos, mnou odporucaneho teaca nechce ;D
TEAC ;D , to co si vymenoval je cisty low-end so spolahlivostou na rovnakej low urovni :lol:
jj, musim souhlsit... :roll:Citace:
Původně odeslal juzko
jinak pokud MUSI mit neco z tohodle, tak rozhodne NE Msi, Benq a Samsung... :oops:
A co ASUS, je sice o fous dražší, ale přece jen levnější než TEAC.
no Asus a Teac maji stejny vnitrnosti...jsou skoro uplne stejny...coz bohuzel neni dobre, protoze obe mechaniky stojej za hovno, resp. Teac mel ty starsi mechaniky svoje a byly dobry...tohle ma jako OEM je blba...Citace:
Původně odeslal Magus
to radsi Liteona..newim kolik presne stoji, ale mel by byt levnejsi nez Teac...
Ja sem se taky rozhodoval a co sem vycet, tak Teac, ASUS i LiteON jsou rozdilny akorat v designu a cene. Koupil sem LiteON 52x/24x/52x za 2350Kc a sem celkem spokojeny. Bylo to i s krabici, sroubky, medii. Zatim jsem vypalil asi 100CD a pohoda, ani jedno zniceny. Jediny co mi vadi je hluk pri cteni nebo pri rychlem paleni, ale to je pri takove rychlosti normalni..
Teac už není to co býval..... doporučuju Sony (LiteOn)Citace:
Původně odeslal juzko
Můj názor je ASUS. Jelikož ho mám a absolutně bezproblémová mechanika,tak proč ne?
:roll: chtra clovjek at si sezene YamahuCitace:
Původně odeslal Marek
Sused ma sony a skoro vobec mu nechce citat...ale pali dobre.(ked pali zadara je to vzdy dobre ;D ;D )
??? urcite? to sem si nemyslelCitace:
Původně odeslal Kukla Kuklovič
Osobně si myslim,že teď má smysl jenom Lite-on...pokud nejsi náročnej nebo pokud si chceš připlati za kvalitu,tak Plextor :wink:
Mam doma LG a celkom f pohode napalovacka. Kupovat znovu idem zase do nej.Citace:
Původně odeslal Marek
Mám doma SONY a spokojnosť na max. ;D Kúpil som ju ako 48x fleshol som firmware s liteona 52x a ide v poho akurát ten hluk ale stačí keď zavrem dvere na skrinke a je to vybavené.
Ono se to dneska těžko rozhoduje, i CDRW SONY je dnes pouze OEM od LiteOna, Všichni výrobci optické techniky (kromě Yamahy) se přeorientovali na DVD vypalky a CDRW nahradili OEM produkty.Citace:
Původně odeslal NOD