Tak jsem testoval dalsi AGOIA 224. Opet nesla stabilne pres 148FSB.
Mam hold stesti :)))
Printable View
Tak jsem testoval dalsi AGOIA 224. Opet nesla stabilne pres 148FSB.
Mam hold stesti :)))
AGOIA jeste neznamena vyhru, jakej mas stepping ?
ja mam taky 0224 - kdyz jsem testoval tak bezela stabilne 150x12 (vetsi nasobic na desce nedam a FSB sem nemoh taky)
Ale topilo to jak bejk.
to s fsb nebude v doske ?? ....
Chuanito23 ma DDR333 jak koukam tak u nej je to spatnym kouskem CPU...Citace:
Původně odeslal cernobil
a u deekaye je to ramkama...
Na desce nemuzu nastavit napeti pameti a pomer AGP/PCI/MEM.
To je, ale jedno, protoze jsem vyndal lajva a zadizabloval jsem integrac. Presto jsem byl jen na 158mi. Tam jsem dal sandru a to bylo to posledni co jsem dal :)))
ja mam taky AGOIA 0224 a jede stabilne
1.75V do 1690MHz
1.85V do 1740MHz
1.9V do 1770MHz
1.9V nestabilne na 1800MHz
myslim ze jenom na tydnu vyroby taky nezalezi, nejvic zalezi na tom, kde byl vas procesor umisten na waferu pri litografii, ty uprostred jdou nejlip taktovat a ty u kraje hur
jj s lepsima RAM by sel este o neco vicCitace:
Původně odeslal Tom
spis to bude deskou, mel sem solteka drv4 a neslo me to pres 157, ted mam drv5 a v poho 166 a to sem to dneska zapnul :)
ja mluvim o svejch RAM :)Citace:
Původně odeslal sa1adin
heh, mam tedka novou AGOIU 0224 ale jelikoz neni zatim odemcena, zkousim kolik nejmin voltiku si rekne na defaultu.. no sem tedka na 1.45V a bezi v poho, min uz muzu jen 1.40V tak nevim co budu delat ;D doufam ze se predvede i opacnym smerem az bude odemcena.. ;)
--------
tak prave tedka sem s otevrenym woknem pri 1.825V na 10.5*166, tedy 1.75G - mno, na to ze mam jen staryho hlinikovyho Coolermastera EP5 sem docela spokojenej :wink:
To nieje zly napad vyskusam :wink:Citace:
Původně odeslal Glassman
2 Rob: To by ma zaujímalo, ako si na to prišiel, že procesosry zo stredu waffera idú taktovať lepšie... A ako sa to dá zistiť, či bol procesor v strede ? ???
Ale ak je to všeobecne známa vec, tak som sa aspoň niečomu priučil... :wink:
je to takovy nepsany pravidlo ;)
Procaky ze stredu maji na zacatky druhyho radku svyho oznaceni Y
ostatni tam maji cislo
Keby som bol vedel ze processor zo stredu wafferu je v druhom riadku oznacovany zaciatocnym Y tak by som bol frajer, a uz by som tu fachcil na 1850 mhz, ale staci aj 1730 :wink:
Hmm, tak to vypada asi na desku nebo co.
Jede mi ted na 148FSB na 1.75V a ma s biosem 10.10 - 48C a s biosem 10.13 - 42C
Bacha na to. U tohohle biosu 1013 pisou, ze akorat prekalibrovali teplotni cislo, ale me se treba komp na 5 sekund zasekl a pri reinstalaci se vzdy zasekla instalace graficke karty. Ted mam 1010 a vse je v pohode.