Nevidim sietove pripojenia
Mam taky problem...som nainsatlova UFASOFT SNIFFER a zmizli mi v MIESTA V SIETI (ked dam vlastnosti) sietove priojenia...nevidim ziadnu sietovku a tak.
Potreboval by som to dat do povodneho stavu (program je uz odinstalovany
)...
Dakujem za poskytnute rady
Re: Nevidim sietove pripojenia
A když dáš ovládací panely->síťová připojení, jsou tam?
Citace:
Původně odeslal Gregy
A když dáš ovládací panely->síťová připojení, jsou tam?
To teda niesu...neni ich vidiet...
A teraz je problem ze ked chcem nieco pohodlne menit, tak nemozem bo nic nevidim...ale podotykam ze siet bezi v pohode
Jo, to se mi taky stalo po instalaci nejakyho ADSL modemu, problem bude asi v prepsani neceho v registrech. Nemel jsem cas to tehdy resit, tak jsem tenkrat preinstalil Wokna ...
Citace:
Původně odeslal HAVTOM
Jo, to se mi taky stalo po instalaci nejakyho ADSL modemu, problem bude asi v prepsani neceho v registrech. Nemel jsem cas to tehdy resit, tak jsem tenkrat preinstalil Wokna ...
Hej viem ze reinstall systemu pomoze ...ale ja by som chcel nejake lahsie a hlavne rychlejsie riesenie tohto problemu...takze cakam na dalsie rady :p
Start -> Run -> "services.msc" a podivej se jestli bezi sluzba sitova pripojeni.
Citace:
Původně odeslal silenec
Start -> Run -> "services.msc" a podivej se jestli bezi sluzba sitova pripojeni.
Ano sluzba bezi....ale stale nevidim pripojenia...
Mno urcite sa da cez commandline menit nastavenie sietovky. Keby som si len pametal aky to je prikaz :)
Jasne ze jde, ale to mu to ikonky nevrati :-)
Treba takto:
DHCP
netsh interface ip set address name=LAN source=dhcp
netsh interface ip set dns name=LAN source=dhcp
STATIC
netsh interface ip set address name=LAN source=static addr=10.0.0.119 mask=255.255.255.0 gateway=10.0.0.138 gwmetric=1
netsh interface ip set dns name=LAN source=static addr=10.0.0.138
Prdnes to do souboru.bat a jen na to na plose kliknes nebo tuknes nazev batka do SPUSTIT... a je to.
No dakujem vsetkym co mali ochotu napisat a hlavne cloveku co ma prispevok presne nadomnov...a aj ten skvely napad s bat suborom:p
DAKUJEM