Zdravim,
vedel by mi niekto poradit kameru do 700euro. Mala by byt mala, kvalitna. A kedze som noob v digi kamerach a neviem ako dlho trva prenos videa do PC tak aby aj ten cas bol co najkratsi :).
Dakujem za rady
Printable View
Zdravim,
vedel by mi niekto poradit kameru do 700euro. Mala by byt mala, kvalitna. A kedze som noob v digi kamerach a neviem ako dlho trva prenos videa do PC tak aby aj ten cas bol co najkratsi :).
Dakujem za rady
Přenos videa do PC je vždycky realtime - jak dlouho trvá záznam, tak dlouho trvá přenos.
Za 700 € bys možná koupil nějakou tříčipovku (3CCD), která by měla mít lepší kvalitu obrazu než kamera s jedním čipem.
http://www.videoexpert.cz/mini-dv-ka...c-nv-gs280ep-s
Tahle kupříkladu nevypadá špatně, ale zkusil bych se podívat na nějaký testy v časopisech.
není to nějak málo širokoúhlý?
47.1-471mm (přepočet na kinofilm)
koukal jsem i na ostatní výrobce a maj podobný rozsahy...takže předsádka by pro mě byla nutností....
To samozřejmě záleží na způsobu použítí, když jsme natáčeli film (exteriéry + větší místnosti), tak nám širokoúhlý objektiv nechyběl, ale kdo chce točit v malých interiérech, ten se širokoúhlé předsádce asi nevyhne.
Jo ja to xcem pouzivat aj v malych miestnostach najme na diskotekach. Takze je neaka kamera co nepotrebuje tu predsadku a je rozvnako kvalitna?
dakujem :)