Re: Radeon 9800 PRO ERROR
Pokud ti klesa napeti, muze byt vadny zdroj. Urcite zkus vymenit. Pripadne zkus grafiku v jinem pc, abys vyloucil jeji chybu...trojuhelnik v obraze muze byt vadna pamet na grafice..nicmene nejdrive bych zkusil ten zdroj.
zacina pozvolna vypadavanim bodu, pak se jima (polygonama, carama a bodama) zaplni celej obraz, kdyz to necham dojit tak daleko a pak schodim hru (jakoukoli 3d) tak mam ve Win korupci jako na Obr.
ale skusim rozebrat zdroj a premerit no, ale to sem linej.... 3,3V bude asi na konektoru do MB, že?
a taky by se mohl jen prehrejvat (zdroj)
mohl bych do nej nak dyztak pridat vetrak, hmm
ale uvidim, no zmobilizuju kamose a udelam to co sem nechtel, zkusim pokus/omyl + vyluc, zatim dik
hm toto dost vidim na moc nataktenu grafiku teda ramky na nej inak osahaj napajaciu cast na grafike ci sa ti to moc neprehrieva
Citace:
Původně odeslal NOD
hm toto dost vidim na moc nataktenu grafiku teda ramky na nej inak osahaj napajaciu cast na grafike ci sa ti to moc neprehrieva
¨
ty si to moc necetl, vid
mas pravdu ani nie:oops: ale tak jedine toto mi z toho vychadza.Mne to vzdy take screeny hadzalo ked som to prehnal
vijikel : tak se s někým domluv a vezmi k němu grafiku případně i zdroj, případně vezmi celou bednu, vás pražáků je jak nasráno, tak tam někoho splašíš.
je to mozne, ale opravdu jsem to nikdy nepretaktovaval. Vetracek + chladic jsem kontroloval, cistil, profukoval (hustilka na kolo :) ), mam vetrak co vhani vzduch z boku tunelem na procak a vedle grafarny je dira 80 * 110, planuju vetrak na odtah, ale porucha me zdrzuje.
NEZNATE NEKDO PROGRAM NA OVLADANI VOLTÁŽE (3,3V) ??? v mym biosu nic moc
Citace:
Původně odeslal vikijel
NEZNATE NEKDO PROGRAM NA OVLADANI VOLTÁŽE (3,3V) ??? v mym biosu nic moc
čteš moc scifi ...
Jakou máš značku toho zdroje? ty méně kvalitní prostě časem přestávají podávat ten výkon jako ze začátku.
ta grafarna je mrtvolkova delalo mi to to same kdyz ti to zacne delat tak sahni na ten namotanej dratek na civce /nevim jak se to spravne jmenuje)
urcite bude palit jak svina
proste reklamace
Hm no neviem, ale ked mu Core Cell papuluje, sice ktovie ci spravne, kazdopadne vyskusaj iny zdroj, bude to v zdroji, alebo ze by bola ta grafika poskodena a mala nejaky extremnejsi odber, ze by to tak vytazilo 3.3v vetvu? O tom ale dost pochybujem. Shitne zdroje nebrat...
Urcite najprv vymenit zdroj, ten KME bude nejaky shit.
Citace:
Původně odeslal Rainbow
Urcite najprv vymenit zdroj, ten KME bude nejaky shit.
KME 500W mi na nenarocne sestave daval misto 12V asi 11.6-11.7V - a ze zkusenosti ostatnich uzivatelu, to je shit naprosto bezpecne :)
Citace:
Původně odeslal Caleb
KME 500W mi na nenarocne sestave daval misto 12V asi 11.6-11.7V - a ze zkusenosti ostatnich uzivatelu, to je shit naprosto bezpecne :)
Naprosto NEbepecne :P Sak mne nestiha tahat 300W s P4 konektorom pomaly ani zostavu v podpise :o Mu zayebava casto, vymenim zdroj a ide setko ok :(