Ako Na Prime Aby Vytazilo Obe Jadra Na 100% ?
Sorry, ale ak to sem nepatri tak to kludne presunte, nenasiel som sekciu do ktorej by sa to hodilo...
Tu je navod ako modifikovat spustanie PRIME aby vytazilo obe jadra na 100%...
Nainstalujte si prime95...
Chodte do adresara kde sa prime nainstaloval a na prime .exe dajte prave tlacitko mysi a vyberte "Odoslat" - Plocha.
Odkaz ktory sa zobrazi na ploche premenujte na Prime95-1.
Teraz dajte prave tlacitko na odkaze Prime95-1 na ploche a do riadku Ciel dajte za Prime95.exe" medzeru a -A0...
Malo by to takto vypadat...
"C:\Program Files\Prime95\Prime95.exe" -A0
Opat chodte do adresara kde sa prime nainstaloval a na prime .exe dajte prave tlacitko mysi a vyberte "Odoslat" - Plocha.
Odkaz ktory sa zobrazi na ploche premenujte na Prime95-2.
Opat dajte prave tlacitko na odkaze Prime95-2 na ploche a do riadku Ciel dajte za Prime95.exe" medzeru a -A1...
Malo by to takto vypadat...
"C:\Program Files\Prime95\Prime95.exe" -A1
Spustite si obidva odkazy a chodte v obidvoch do polozky Advanced a nasledne Affinity.
Hacik dajte v kazdom prec a do jedneho dajte 0 a do druheho 1.
Teraz uz len staci dat v obidvoch Torture Test a vuala obe jadra ficia na 100%...
Re: Ako Na Prime Aby Vytazilo Obe Jadra Na 100% ?
Proc delat veci jednoduse, kdyz jdou slozite
prime.bat :
Kód:
start prime95 -a0
start prime95 -a1
to je SUPER... tohle jsem potreboval :)
a proč si nesosnout upravený prime ...
http://sp2004.fre3.com/
alebo priamo modifikaciu sp2004 zvanu orthos http://sp2004.fre3.com/beta/beta2.htm ktora pusti tolko instancii prime95 kolko mas fyzicky jadier :)
Diki ..... toto je asi najelpsia app ..btw ale ma jednu chybu ..testuje iba blend testom :(
tak pouzij ten prvni postup... obe jadra dle libosti
Citace:
Původně odeslal
Sharker
Diki ..... toto je asi najelpsia app ..btw ale ma jednu chybu ..testuje iba blend testom :(
Jak jenom Blend testom - to to při jiných testech neporovnává výsledky, nebo nezatíží jádra?
Mam takový problém, který jsem tu sice již jednou řešil, ale to jsem to neměl ještě takto otestované.
Orthos mi vždy při Blend testu hodí chybu, pokud je systém osazen 2x512MB RAM pak skoro okamžitě, pokud 2x1024 tak do cca 3-4h. (Rychleji sam. na přetaktovaných systémech)
Testováno na včech možných kombinacích s ruznými biosy a jejich nastaveními 8/9x333/366/400 E6400/E6600 Gigabyte DS3/DS4 7600GT/X1300 Zdroje Yesico/Fortron jiné disky jiné instalace OS, jiné paměti. Ostatní testy procházejí zcela bez chyby.
Prostě bych potřeboval požádat lidičky s obdobným HW, aby to otestovali.
Citace:
Původně odeslal
Julian
Mam takový problém, který jsem tu sice již jednou řešil, ale to jsem to neměl ještě takto otestované.
Orthos mi vždy při Blend testu hodí chybu, pokud je systém osazen 2x512MB RAM pak skoro okamžitě, pokud 2x1024 tak do cca 3-4h. (Rychleji sam. na přetaktovaných systémech)
Testováno na včech možných kombinacích s ruznými biosy a jejich nastaveními 8/9x333/366/400 E6400/E6600 Gigabyte DS3/DS4 7600GT/X1300 Zdroje Yesico/Fortron jiné disky jiné instalace OS, jiné paměti. Ostatní testy procházejí zcela bez chyby.
Prostě bych potřeboval požádat lidičky s obdobným HW, aby to otestovali.
Orthos je stale len BETA takze vyskusaj normalny Prime v blend 2x ci to bude robit to iste
otestováno dokonce již při spuštění jednoho vlákna okamžitý pád FSB366 E6600 - jde o to, že je to již uplně jiný HW (i SW), akorád zustává jeden jmenovatal ver. CPU a výrobce MB
Citace:
Původně odeslal
MadCap
Orthos je stale len BETA takze vyskusaj normalny Prime v blend 2x ci to bude robit to iste
Beta to sice je, ale u mně jede naprosto stable 5h (Blend test), takže problém bude možná někde v nastavení BIOSu, či samotném OS....když už bylo všecko vyměněné.
Citace:
Původně odeslal
Over
Beta to sice je, ale u mně jede naprosto stable 5h (Blend test), takže problém bude možná někde v nastavení BIOSu, či samotném OS....když už bylo všecko vyměněné.
NO ono bylo vyměněné vše tedy i HDD s Windows a nastavení biosu bylo taky od základupřekopáno, navíc to zlobí i v klasickém PRIME.
Citace:
Původně odeslal
Julian
NO ono bylo vyměněné vše tedy i HDD s Windows a nastavení biosu bylo taky od základupřekopáno, navíc to zlobí i v klasickém PRIME.
tak pak už mně napdadá jedině vadnej napájecí kabel, nebo zásuvka....popř. zkaženej proud :)
Citace:
Původně odeslal
Over
tak pak už mně napdadá jedině vadnej napájecí kabel, nebo zásuvka....popř. zkaženej proud :)
To bude ono, nap. kabl byl jinej, zasuvka taky, i městská část (aby to mělo jinou trafo stanici), ale to budě ten zkaženej proud, on totiž ČEZ prodává naši čerstvou temelínskou energii do rakous a mi používáme zkaženou, moc dlouho při nevyhovující teplotě uskladněnou energii z Dlouhejch strání.
Kdyžtak to smažte, ale blud je to pěknej NE?
jen tak bokem na zatizeni CPU urcite NE Blend test :rolleyes: ale urcite Small FFTs....... Co jede hodiny na blend nemusi jet ani 10 minut na Small FFTs. - odzkouseno... lepe se hleda ta jeste stabilni max. hranice
OT: Na dlouhy Strane me nesahej :p je to technicke veledilo....... Budme radi za ne ;)
Citace:
Původně odeslal
epidot
jen tak bokem na zatizeni CPU urcite NE Blend test :rolleyes: ale urcite Small FFTs....... Co jede hodiny na blend nemusi jet ani 10 minut na Small FFTs. - odzkouseno... lepe se hleda ta jeste stabilni max. hranice
OT: Na dlouhy Strane me nesahej :p je to technicke veledilo....... Budme radi za ne ;)
1. ty testy mi jedou dlouhodobě zcela v pohodě, naopak nejede BLEND
2. dlouhý stráně naopak chválím......, hlavně se mi líbí, jak malý prostor ta kráska zabírá a jak pěkně je začlěněna do krajiny, navíc je to vlastně tiskárna peněz (cca 1mldr/rok tojsou 3 mega deně na 30 zaměstnancůje to super)