Nezname zarizeni acpi\awy0001
Zdravim, nevedel by nekdo, co je zac acpi\awy0001 a kde na to sehnat drivery? Chvili jsem googlil a nasel jsem, ze je to cosy od Intelu, ale mam desku Asus M2NSLi Deluxe, chipset nForce570 a tohle tam nenainstaluju... Na CD od desky to ovladace nenajde...Co to muze byt?
Re: Nezname zarizeni acpi\awy0001
Ja jsem vygooglil tohle: http://msdn.microsoft.com/library/de...g_awaymode.asp
Nejaky "Away mode device" - pocitac se jevi vypnuty, ale pritom pracuje :)
normalne bych to ignoroval..a nebo to zkusil rozjet podle navodu v odkaze.
Dostal jsem se do stejného problému. V BIOSu jsem povolil volbu AMD Live! a po naběhnutí winxp se ohlásil neznámí hardwer ACPI\AWY0001 - Zkoušel jsem marně hledat pomoc na CD od desky M2N-E (sli) 570u , nakonec se mi podařilo najít na netu ovladač pro "AMD Live!" , stáhl jsem si ho na disk, dal jsem u nezmámeho zařízení ve správci systému aktualizovat ovladač a nastavil cestu k stáhnutému ovladači a po 3vteřinách bylo po problému. Jestli někdo potřebuje tento ovladač, pošlu mu ho. Jsem na e-mailu: steel.tuning@seznam.cz :cool:
tak tak, máš v biosu zapnutý AMD Live! Je to jen u desek Asus. Buď tu funkci vypni nebo sežeň na netu ovladač.
tady je info od mrkvosoftu
http://msdn.microsoft.com/library/de...g_awaymode.asp
a potřebuješ tenhle soubor AwayMode-KB902437-ENU.exe je součástí updatu od microsoftu, ale jen pro oem uživatele a zřejmě není veřejný. Nedaří se mi ho nikde najít má asi 0.5mb
Jinak je to funkce která počítač jakoby vypne, ale úkoly které nevyžadují zásah uživatele - třeba záznam z tv karty - se provedou, ale zatím to "prý" přináší více problémů než užitku.
Viem si predstavit pekne vyuzitie - "vypnuty" pocitac rozosiela spam, uploaduje niekam data ;D
Dostal jsem se do stejného problému. V BIOSu jsem povolil volbu AMD Live! a po naběhnutí winxp se ohlásil neznámí hardwer ACPI\AWY0001 - Zkoušel jsem marně hledat pomoc na CD od desky M2N-E (sli) 570u , nakonec se mi podařilo najít na netu ovladač pro "AMD Live!" , stáhl jsem si ho na disk, dal jsem u nezmámeho zařízení ve správci systému aktualizovat ovladač a nastavil cestu k stáhnutému ovladači a po 3vteřinách bylo po problému. Jestli někdo potřebuje tento ovladač, pošlu mu ho. Jsem na e-mailu: steel.tuning@seznam.cz nebo si ho stáhněte z mých stránek www.steeltuning.cz v rubrice ACPI-AWY0001
Jedná se o službu "Povolit probuzení uspaného PC pro operační systém Windows Media Center Edition", a tuto službu lze vypnout v BIOSu desky.
Away-mode používá například X360 (Windows MCE Extender) pro přístup k zdrojovému PC přes MediaCenter a při instalaci by se na to měl zeptat.