Vigor2600VGST - PROBLEM :(
Ludia uz neviem kam sa mam obratit s prosbou o pomoc. Ide o takuto vec mam router Vigor2600VGST, zakupeny od T-Com. Je na nom kontrolka WL, co ak som spravne pochopil je bezdrotove pripojenie (WiFi). Tato kontrolka mi stale svieti co znamena ze je aktivne WiFi pripojenie. Lenze to chem vypnut nakolko ho voben nevyuzivam. Skusal som to cez nadstavenie routra / bezdratova LAN / hlavne nastavenia / aktvovat bezdrotovu lan. ale ked dam prec moznost ze aktivovat bezdrotovu lan tak mi ju aj tak hned zapne :( uz vazne neviem ako to mam vypnut :( dakujem vam za kazdu radu
Re: Vigor2600VGST - PROBLEM :(
nho ono v najhorsom pripade si daj skryt ssid a uz ti na to nikto nepride a nikto sa ti nevtrepe do tvojeje siete, este ked odsrubujes antenku tak uz fakt nie, jedine zeby mal book v tej miestnosti kde prave si. ale je divne ze nefunguje ked odskrtnes enable wireless alebo ako to je tam naznacene
Tak som to vyriesil :) cely problem bol v tom ze do nastaveni routera som chodil cez mozillu, a cez tu mi to jednoducho neslo, a dnes som len tak skusil ist cez klasicky IE a uz to islo v pohode :) taka blbost a tolko trapenia :)
Jojo, Vigory obecne maji problem s prohlizecema, nekdy i s IE. Asi to je pekne spraseny :-(
osobne jsem tedy problemy nemel jak s operou, tak ff. ie nepouzivam, kdyz nemusim :)
p.s. u me je to vigor 2600ge
Vypnes to v IE :)
Btw odporucam ti nastavit si fitrovanie reklam priamo na routri. Je to super. SW firewally spomaluju pc a net no ked si to nastavis priamo na routri nic ta spomalovat nebude.
Btw od 1.9 bude v ponuke Vigor 2700 >:}