Je to pro kamarada, rad by si koupil neco levneho, protoze nema moc penez, ale nechce si znicit oci na smejdech jako je AOC apod. Mohli byste prosim poradit, ktery 17" monitor ma opravdu dobry pomer cena/vykon?
Printable View
Je to pro kamarada, rad by si koupil neco levneho, protoze nema moc penez, ale nechce si znicit oci na smejdech jako je AOC apod. Mohli byste prosim poradit, ktery 17" monitor ma opravdu dobry pomer cena/vykon?
moje adina neni spatna a je za neco okolo 6500,- :-)
Můj Hyundai Q790F je taky docela dobrý za ty prachy (6000,- necelých), takže ho taky můžu doporučit.
Dekuju moc... Hned to budu zjistovat...
Mohl bys upresnit o jaky model se jedna???Citace:
Původně odeslal lucky
je to ADI P750 a sem fakt docela spokojenej, za ty prachy ;D maj ji na computershop.cz momentalne za 6588,-
jinak kamos ma ten Hyundai Q790 a myslim ze ta adina je o neco lepsi
V jakym max. rozlišení a FPS ti jede ta ADi P750? Zrovna si jí chci koupit.Citace:
Původně odeslal lucky
maximalne jede myslim 1600x1200 pri 75Hz ale ja ji mam 1280x1024 pri 85Hz a je to celkem dobry, za ty prachy ;D ;D ;D koupil bych ji klidne znova.
Ten Q790F jede 1600x1200 na 75Hz
Já používám 1024x768 na 100Hz (víc jsem ani nezkoušel) :wink:
Ale stejně jsem si ho koupil jenom kvůli designu. :lol:
Ted jsem donesl dom IIyamu 704 UTC a uy pul hodiny mam mokrej flek v rozkroku.JE TO BOMBA,ale stoji 8500
Jo 704utccko ma nejen perfektni design (podle meho nejhezci CRT monitor) ale i moc peknej obrazek. Cena uz taky neni tak hrozna.
Pred tremi dny jsem koupil Hyundai Q790 a jsem snim nespokojen.Oproti
me stare AdineE75 ma horsi geometrii(nejde rovne seridit horni okraj obrazu-je uprostred prohnuty jako luk,asi o 3mm) a jsou na nem videt obrazove body(mrizka monitoru).Uz jsem domluvil s prodejcem vymenu
za Iiyamu +doplatek 3000,-Kc.
to aby nebyla videt mrizka jde doladit v service menu, s prohnutym vrchnim okrajem ale nikdo nic neudela....takze si udelal dobre
No tak pokial nemas prehlad v monitoroch tak sa radsej zdrz vyrokov "smejd ako AOC" pozri si aky ma obraz AOC 7A+ a pozri si jeho cenu ! budes asi prekvapenyCitace:
Původně odeslal Zilla
Zdarec ja mam CTX PR711F,ale ten bude pro tebe asi dost mastny(www.konsigna.cz),ale doporučuji taky Hyundai Q790 kvalita/cena dobrá volba :wink:
tak co koupils? ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal greenhorn66