Zdravim ... chci pozadat o radu ...
Mam kabelovou televizi Karneval a chtel bych delat ripy do PC ... muzete mi poradit co je potreba zakoupit za vybavu, abych mohl delat kvalitni XviD ripy ve vysoke kvalite ?
Printable View
Zdravim ... chci pozadat o radu ...
Mam kabelovou televizi Karneval a chtel bych delat ripy do PC ... muzete mi poradit co je potreba zakoupit za vybavu, abych mohl delat kvalitni XviD ripy ve vysoke kvalite ?
V podstatě ti stačí jen televizní karta, záleží, kolik do toho chceš vrazit? Nějaký recenze najdeš na http://www.tvfreak.cz/Citace:
Původně odeslal moskyt
No hlavne musis mit kvalitni signal. S TV kartou je to slozitejsi. Muzes koupit se dvema tunerama (PIP), HW MPEG 2 dekoderem, pripadne myslet na digital a koupit hybridni tuner.Citace:
Původně odeslal moskyt
myslím že se tu někde řešila ale norma resp. kódování signálu Karnevalu, takže nevím, na kolik to bude jednoduché :(
A jak to chteji kodovat analogovaou cestou od prijimace k TV? To by musela podporovat kazda TV a tak samo i jjakykoliv TV tuner. Mozna se pletu, ale nejak se mi to nezda :) Chapu cestu ustredna <-> prijimac, ale toto fakt asi nee.
Omlouvám se, myslel jsem, že se jedná o ripy z digitální televize Karnevalu. Jinak samozřejmě normální televizní karta (Doporučuji nějakou AverMedia :))Citace:
Původně odeslal Antiloopa