Re: Nefunguje DVI Vystup ?
Citace:
Původně odeslal bluewave65
Ahoj decka,
mam problem s fx5200, mam pripojeny svhs vystup a zaroven dvi a na dvi nemam nic ( monitor hlasi ze je powersaving ) .....
Je vubec mozne aby se pouzivaly oba vystupy najednou ?
Nebo mam pruser s dvi vystupem ?
p.s.: analogovy dsub a svideo mi zaroven funguje
v cem muze byt problem ?
diky
dave
a na to dvi pripojujes co? crt pres redukci nebo primo lcd s dvi kabelem?
je mozne, ze karta nema zdvojeny ramdac a pak analog z dvi konu nejede...
Citace:
Původně odeslal bluewave65
ne primo na lcd ......
tak to jeste zkus prez redukci na crt-monitor (nebo do lcd pres redukci a do d-subu).. a kdyz ani to ne tak je dvi asi v pr..
mel jsem takhle 4200ti z reklamace, ktere nefungovalo dvi, ale pres redukci na d-sub to jelo (v Czc maji na testovani jen crt monitor)....
Citace:
Původně odeslal mokus
tak to jeste zkus prez redukci na crt-monitor (nebo do lcd pres redukci a do d-subu).. a kdyz ani to ne tak je dvi asi v pr..
mel jsem takhle 4200ti z reklamace, ktere nefungovalo dvi, ale pres redukci na d-sub to jelo (v Czc maji na testovani jen crt monitor)....
to je ale prece stale duvod k reklamaci ne? digitalni vystup na lcd musi fungovat, a v tomhle pripade nefunguje..
Citace:
Původně odeslal MegaKremilek
to je ale prece stale duvod k reklamaci ne? digitalni vystup na lcd musi fungovat, a v tomhle pripade nefunguje..
ale jo vzdyt mi to take nakonec vyreklamovali (i kdyz se cukali a nabizeli nakou 6200ku nakonec z toho byl dobropis (plna puvodni cena) a doplatil jsem si na to co mam v podpisu; akorat mne je.balo to zbytecny cestovani)... ale zpet k tematu...
i pokud ma karta 1 ramdac tak na dvi-lcd ho neni treba, tzn. musi jet najednou i dsub i tvout i dvi... jestli ne, tak mozna jine ovladace anebo je karta proste vadna => reklamace...
Citace:
Původně odeslal mokus
ale jo vzdyt mi to take nakonec vyreklamovali (i kdyz se cukali a nabizeli nakou 6200ku nakonec z toho byl dobropis (plna puvodni cena) a doplatil jsem si na to co mam v podpisu; akorat mne je.balo to zbytecny cestovani)... ale zpet k tematu...
i pokud ma karta 1 ramdac tak na dvi-lcd ho neni treba, tzn. musi jet najednou i dsub i tvout i dvi... jestli ne, tak mozna jine ovladace anebo je karta proste vadna => reklamace...
tak je to paradoxni, ale dnes jsem narazil na presne takovou kartu:
ASUS AX700PRO/TVD/256M
kdyz ji pripojim analog kabelem na d-sub, tak je ok
ale po pripojeni digital kabelem na DVI vubec nic, tma
zvlastni ale je, ze po pripojeni na DVI-D-SUB redukce na DVI konektor tak jde normalne, takze resenim je tu kartu reklamovat?
Citace:
Původně odeslal MegaKremilek
tak je to paradoxni, ale dnes jsem narazil na presne takovou kartu:
ASUS AX700PRO/TVD/256M
kdyz ji pripojim analog kabelem na d-sub, tak je ok
ale po pripojeni digital kabelem na DVI vubec nic, tma
zvlastni ale je, ze po pripojeni na DVI-D-SUB redukce na DVI konektor tak jde normalne, takze resenim je tu kartu reklamovat?
podle mne ano...
Tak jsem to prozkousel ze vsech stran a je to asi nasrot ten vystup.
Celkem zajimave, nikdy nebyl pouzity a nejde :(
Kurva jsem nasrany ........ grrrrrrrr
dave