Re: Pioneer DVR-111D@111L
VAU !!!!
Ja jdu taky do pioneera,ale chtel jsem tu klasickou 111 prave, co ma DVD-RAM ... .-)))
Da se pak ta 111L flashovat uz normalne, orig flashema ???
bla bla kravina :x
edit: jak tak kukam, tak ty si sa vlastne pytal na nieco ine :D ano mala by ist flashovat normalnymi flashmi
Tak uz jedu jako ty ... :-)))))
toz enjoy! ja som medzitym skusal testovat na kvalitu par svojich starsich medii (vsetky super alebo podla predpokladov ohladom znacky medii), vyskusal dvd-ram (Skutocne to fungovalo :D ovladace a sw z hacklych ovladacov panasonic) a vypalil pre srandu TYG-02 mediu (dost shit) 12x s dost super kvalitou az na jeden jediny peak :D
Citace:
Původně odeslal MadCap
...a vypalil pre srandu TYG-02 mediu (dost shit)
To doufam nemyslis vazne ;D TYG02 je Tayo Yuden, nebo to bylo fake yuden medium?
Citace:
Původně odeslal MV
To doufam nemyslis vazne ;D TYG02 je Tayo Yuden, nebo to bylo fake yuden medium?
to skutocne myslim vazne, su to tie media, co bola davno pradavno ta aferka jak sa hromadne kupovali a potom vracali (cez RSC to slo tusim) pretoze to boli dost sracky (teda oproti normalnym TYG01 co boli vtedy aktualne) ;)
Aha, tak to jo, ja mel vzdycky originalni TY, tak zkusenost s napodobeninami nemam :-)
Muzes sem hodit graf PI/PIF jak kvalitne to mechanika vypalila, celkem by me to zajimalo ;-)
ked to zase dakedy otestujem tak jo, ale malo to 0,35 priemer tusim a jeden velky peak ktory zhodil skore, inak hodne dobre. Predtym ked som to palil na toshibe dvd-rw tak pri rychlostiach nad 2x uz to neslo precitat :D
Psat o TYG02 ze je dost shit je odvazne;D pokud je to medium totiz fakt prave TY, tak neni co resit, lepsi znacka neni. Taky sem mel ale uz fake TYG02, desne shity.
toto budu asi tie kopie, ja si to uz presne nepametam, ale fakt sa hufne (po stovkach) vracali predajcovi, ja som si ich tu 30tku ci kolko nechal na odpadkove palenie (zalozne kopie na prevoz pre navstevy)
Citace:
Původně odeslal MadCap
toz enjoy! ja som medzitym skusal testovat na kvalitu par svojich starsich medii (vsetky super alebo podla predpokladov ohladom znacky medii), vyskusal dvd-ram (Skutocne to fungovalo :D ovladace a sw z hacklych ovladacov panasonic) a vypalil pre srandu TYG-02 mediu (dost shit) 12x s dost super kvalitou az na jeden jediny peak :D
Toz ja jeste netestoval poradne, pouze DVD-RAM a palil nejake drobky... .-))
Ale pochvalit si to musime .... .-)))))
osobně už delší dobu jedu na firmware odtud (8.26)
http://tdb.rpc1.org/#DVR111
ale chci se zeptat, už jste někdo zkoušel ten Labelflash, v čem to funguje, jestli vůbec
Citace:
Původně odeslal sid
osobně už delší dobu jedu na firmware odtud (8.26)
http://tdb.rpc1.org/#DVR111
ale chci se zeptat, už jste někdo zkoušel ten Labelflash, v čem to funguje, jestli vůbec
Mam tu labelFlash medium, ale nevim co s tim .... :-(
Jaky soft je potreba ?
no právě na to samé se dafacto ptám i já, ne že bych ten Labeflash chtěl používat, spíš ze zvědavosti, mám poslední 6.x Nero a nikde nic
Citace:
Původně odeslal sid
no právě na to samé se dafacto ptám i já, ne že bych ten Labeflash chtěl používat, spíš ze zvědavosti, mám poslední 6.x Nero a nikde nic
Tak staci nero 6.6.1.4 a vyssi a special seriove cislo, zedne Ultra edition nefunguji....
Maka to OK, zapis na Fuji Film (RITEK media) OK i Label Flash - delal jsem si Trona ... :-)
jj, už jsem nějaké sehnal a v Neru je ikonka pro Labelfalsh, médium zatím nemám
Citace:
Původně odeslal
sid
jj, už jsem nějaké sehnal a v Neru je ikonka pro Labelfalsh, médium zatím nemám
LabelFlash nepotrebuje specialni medium, umi zapisovat na datovou vrstvu jakehokoli media, to je hlavni rozdil oproti LightScribe.
tak jsem to riskl a zkusil stejnym zpusobem preflesnout i klasickou 111 s puvodnim FW 1.19 a udelal jsem z ni taky 111L - vse OK maka to i tak ...
Ahojte oplati sa tuto napalku kupit :?
Viem ze mame nanakupnu poradnu no ide mi o realne skusenosti uzivatelov a vase odporucanie. Pripadne je uz nieco lepsie ako tato pioonerka :eek: Dik:)
Tak jsem timto způdobem taky preflashnul 111 a pohoda funguje to supr mam 111L
Nemáte někdo ten special key na to nero 6.6.1.4?
Díky.
Na fóru TV Freaku je jedna z metod, funkční u NECů (kdoví, možná to Pioneera nechá taky). Chce to koupit si OEM Nero s podporou LabelFlashe - speciální edice pro NECy (stojí kolem stovky) a jeho číslo použít pro instalaci (předpokládá se legální) 6.6.1.4... Možná právě proto stojí tu stovku.
Citace:
Původně odeslal
Sharker
Ahojte oplati sa tuto napalku kupit :?
Viem ze mame nanakupnu poradnu no ide mi o realne skusenosti uzivatelov a vase odporucanie. Pripadne je uz nieco lepsie ako tato pioonerka :eek: Dik:)
Naprosta spokojenost ....
Nadava se sice, ze pioneer globalne spatne cte, ale ted momentalne cte lepe nez moje staricka, ale vyborna Toshiba 1712 ... :-)
Ani jedno zmrseny DVD ..
No, temer tak dobre jako 1712 cte v nouzi - je to barbarstvi - i NEC 3520A... ;-)
Skoda toho, ze 4571 je takovy "sunt" (ve srovnani s 3520, 4550 nebo 2500, ackoli oproti treba takovym LiteOnum je zlaty). Tu 4550 jsem propasl uplne stejne jako kdysi TEACa W540E. Dnes jednoznacne Pioneer 111.
jj, chtel jsem si koupit 3520, ale prestali ji delat, tak jsem vzal 3540 a ta se mi po roce rozpadla ...
Zlata 3520. Taky uz NECu neverim, tak jsem vzal toho pioneera ..