Zkušenosti s extrémním chlazením(Peltier,jiné) na Athlon XP - pište, chci do toho jít! S koupí novýho kompu..
Printable View
Zkušenosti s extrémním chlazením(Peltier,jiné) na Athlon XP - pište, chci do toho jít! S koupí novýho kompu..
Ano, zkusenost mam. Jednou jsem si peltierem odpalil uplne nove Palomino. Ale nakonec mi ho ty dobre duse vyreklamovali... :lol: Od te doby se do podobnych legracek nepoustim...
Ze by sis spletl strany na peltieru??? ;D nak
PS. ja uznam max vodu, ostatni reseni sou dlouhodobe a financne nepouzitelne (wapochill, dusik, peltier potrebuje poradny zdroj a jeste nejlip vodni chlazeni pro nej samotneho)
Nespletl, jen jsem mel zrejme moc slaby zdroj... :roll:Citace:
Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
No jednak musis mat silny zdroj, dalej lepsie ako vzdusne chladenie aby ti stihlo tu horucu stranu peltiera chladit (vodne chladenie aspon). Osobnne by som do toho moc nesiel.
tak tak...gabo ma pravdu. 0,13 procaky uz tak nehreju a ani nieje dobre ked do nich davas [amd] viac ako 1.9. A do 2.0 v uchladis aj s priemernym vodnym chladenim, do 2.2 s lepsim. A ked tam das peltier..tak fajn super teplota aj pri 2.2 ale to len tak na chvilku lebo po case by ti aj tak asi odisiel proc. Ak mas dost gold a Exp. tak do toho chod, ked nieco pokazis kupis nove. Ale ak nemas ozaj prehlad [co asi nemas ked sa tu na to pytas] tak na to radsej kasli, kup si dobreho vodnika a zameraj sa skor na silent pc.