Prijde mi dost hlasity i na LOW, takze bych ho rad nahradil jinym vetrakem, ktery bude mit priblizne stejny vykon jako original na LOW. Muzete mi nekdo poradit neco vhodneho?
Printable View
Prijde mi dost hlasity i na LOW, takze bych ho rad nahradil jinym vetrakem, ktery bude mit priblizne stejny vykon jako original na LOW. Muzete mi nekdo poradit neco vhodneho?
Co jsem tak pochytil tak tam cpali s coolmastra 7 cm ale musis nekoho obrat :-), ale nemysli na LOW je tento hluk vcelku v poho, takovej TIT D5TB je na tom stejne nebo hur ale taky jak chladi
Premyslim, ze bych si koupil nejaky levny chladic od Coolermastera a vybral z nej ten vetrak. Jinak ten original z Volcana docela huci, rekl bych, ze to je klasicky pripad vysokootackoveho fanu s kulickovym loziskem, ty proste hucej i na hodne nizkych otackach. Jedina vec, ktera me trosku strasi, je vykon - nemuzu nikde zjistit kolik cfm protlaci to Valcano 7+ na LOW a o tom Coolermasterovi jakbysmet... :?:Citace:
Původně odeslal viiki
Mam V7+ a vetracek z coolermastera 70mm ...
byl to puvodne urcenej na athlony a mel tocit 2600 ot/min, ale me toci 2900-3000 ot./min.
Vic info mam v podpisu.
Me taky ten hluk na LOW pripadal STRASNY... Ted je to v pohode, i kdyz chladi o neco hur :mweheh:
Mozna jsem to prehlednul, ale nevis cirou nahodou, jake bylo oznaceni toho Coolermastera, ze ktereho mas ten chladic?Citace:
Původně odeslal Westler
No, podivam se.
Je to DP5-7H53F tusim, ale myslim ze je to fuk jakej. Staci vzit nejakej 70*70mm a aby mel do 3000 ot/min.
Možná by stalo zato skusit, koupit D5TBTC a sundat ten větrak i s čidlem, a hodit ho nato, a čidlo dat na spod meděny zakladny. Je tichej a vcelku hodně vykonej.
Ale Pulec pokud se nemylim tak D5tb ma 8 cm
Nemylis, ten vetrak MA 80mm, takze me je celkam nanic... :?Citace:
Původně odeslal viiki