mobility r700 + tv out a ovladace
S r700 me nechce bezet tvout - nenajde tv, takze ji nemuzu zapnout a ani nemam v ovladacich moznost zatrhnout force detection, kdyz sem chtel ze stranek ati stahnout novy ovladace z CCC, tak me to nechalo stahnout jen nakou validacni utilitu, ktera mi ale rekla, ze na muj pc me to ovladace stahnout nenecha a FU, kde je na strankach ati normalne stahnout? Nebo jak rozjet ten TV out se stavajicima ovladacema?
btw kabel do tv me vede docela hardcore ): ntb > svideo > cinch > scart > tv, ale to by snad nejak vadit nemelo, ne?
Ntb je asus ferari (4000 nejspis).
Verzi ovladacu je asi 6.14 - coz nedava smysl, a jeste je tam nejaka verze baleni - omg cestina no (: 8.132 ....
Re: mobility r700 + tv out a ovladace
normalni catalysti ti tam nepujdou.
Pouzij drivery od vyrobce booku nebo by mely fungovat Omegy.
No pokud vim, tak omegy maj stary control center a navic se mi tam neco tak pochybnyho davat nechce na acer strankach maj naspis nejnovejsi stejnou verzi co tam uz je \:
Jeste chceknu dvd vypalovacku jestli se do ni neda zapojit scart nebo cinch input - to by bylo mozna lepsi nez primo do televize
EDIT: no vlastne to by mi bylo nanic, pacto bych to pak stejne nedostal do tv \:
Tak sem nainstaloval normalni catalisty ... no ne normalni, ale kapku modnuty a kdyz dam v ccc force tv tak furt nic, ale kdyz zmenim v ccc kpal na dpal a obracene tak na tv poskoci ikonka ze ceka na scart vstup, ale furt se nezobrazi zadnej obraz ):
tak sem to zapojil do line 2 in na tom prehravaci sony a taky nic nezobrazi - tam to davam jen svideo > cinch ... achjo
Tak sem zkusil i omegy a taky nic ):
Kazdopadne TV pri bootovani jak se meni rozliseni atd. reaguje, jen nezobrazuje nic ):
mozna dostava blbou obnovovaci frekvenci, nebo co ja vim
Acer ferrari 4005 mam - tam x700 je, ovladače z jejich stránek http://support.acer-euro.com/drivers...rrari4000.html jsou 100% funkční. Pokud ti to nejde, zkus ověřit zapojení...
Omg tak jebu se s tim celej den, tak sem urcite nezasanul kabel do dirky, ne?
Podle me to je tim, ze svideo > cinch > scart z nejakyho duvodu nejde, nebo to posila spatne pal, nebo se ten pal nejak cestou (svideo>cinch) rekudce znici, nebo co ja vim
Sry, ze sem byl docela hnusnej, ale po tom dnu, kdyz me napises jestli mam dobre zapojeny kabely ...
No kazdopadne jak to mas zapojeny, svideo primo do tv? nebo do vcr? mas redukci z video na cinch? nebo na koax? nebo nejakou karabicku co to konvertuje? co mas jako vystupni format? dpal?
Tak uz mi to jde akorat mam pri klonovani problem, ze si to bere rozliseni primarniho displaye, tekze musim scrollovat, da se to nejak pouzivat jako extended desktop, tak abych mel ruzny rozliseni?