Jak na tehle desce mohu pretaktovat duron 750?V biosu nikde nevidim nastaveni "CPU ratio", "CPU Vcore" a "DDR Voltage".Mam nejnovejsi bios.
Dekuji za odpoved jnd
Printable View
Jak na tehle desce mohu pretaktovat duron 750?V biosu nikde nevidim nastaveni "CPU ratio", "CPU Vcore" a "DDR Voltage".Mam nejnovejsi bios.
Dekuji za odpoved jnd
tohle všechno ddr voltage a cpu ratio a tak tam je - teď ti neřeknu jak se to jmenuje ale v tom biosu je to v levým sloupečku úplně dole. ale na téhle desce nejde moc taktovat - měl jsem tam thunderbirda a šel tak o 100 a teď tam mám xp 1800+ agoia a jde jenom na 1900+ a už tak to dělá problémy. jinak abys mohl na tom duronovy měnit multiplikátor tak ho musíš nejdřív odemknout.
v levym sloupecku uplne dole je "harware monitor setup".Zde se to nenachazi, ackoliv v manualu tyto hodnoty obsazeny jsou.
Jo pozor nemam desku MSI K7T266 Pro2, ale MSI K7T266 Pro.
Ta MSI K7T 266 PRo nepatrila medzi velmi vydarene dosky...
2jnd:Já tu desku mam a mam v ní poslední BIOS 1.9 a ty položky tam jsou. :wink: ....jakou máš verzi ty??
mam tam take novy bios 1.9 a ty polozky tam nemam....zahada :eek: to musi byt odemceny procak ci co?Asi jeste jednou zkusim preflesnout bios.Citace:
Původně odeslal Mastr
Od toho ci mas CPU odomknute alebo nie...objavenie tych poloziek nezalezi. Skus preflashovat BIOS cisa ti tam nahodou neobjavia.
Tak jsem to zkousel asi 5x preflesovat....a neobjevi a neobjevi :? mrska jedna.Tak fakt nevim kde je zakopan pes.Citace:
Původně odeslal GABO
Hmm to je zaujimave :-o
to teda je zajimave :o
ta tvoje deska je fakt záhadná. to tam musíš mít:-(
jinak je fakt že jsem se špatně kouknul (mám pro2 - mea culpa) ale to nemění nic na tom že tam ten "hardware monitor setup" má být
"hardware monitor setup" tam mam, ale v teto polozce neni "CPU ratio", "CPU Vcore" a "DDR Voltage".Citace:
Původně odeslal p.a.n.a.c.e.k