Hotflash biosu na rôznych doskách,rovnaký šváb, poradťe pls...
Mám taký problém. Skapala mi Epoxa 8NPA7i. Vymenil som všetko vrátane CPU už zostalo len podozrenie na dosku samotnú, alebo jej bios. (chová sa to ako keby ho zmazalo). Skúšal som hotflash. Vybral som švába z Epoxy a dal ho do funkčnej ABitky (integráče sú rovnaké na oboch typoch). Abitka však ten bios (epoxacky) odmietla napáliť. Je nejaký spôsob ako by som ju oklamal? Flashoval som klasicky cez AWDFLASH.
Re: Hotflash biosu na rôznych doskách,rovnaký šváb, poradťe pls...
hm podla mna by sa top dalo oklamat jedine tak ze zohnat niekoho dalsieho s epoxkou myslim ze jedno akou a spravit hotflash na nej
nejsem si 100% jistý, ale ten flash program by měl mít možnost (nějaký přepínač) nekontrolovat kam to flashuje (myslím typ flashe apod). Jediné podstatné je aby obě desky měli Award nebo Ami bios...
Citace:
Původně odeslal robo
Mám taký problém. Skapala mi Epoxa 8NPA7i. Vymenil som všetko vrátane CPU už zostalo len podozrenie na dosku samotnú, alebo jej bios. (chová sa to ako keby ho zmazalo). Skúšal som hotflash. Vybral som švába z Epoxy a dal ho do funkčnej ABitky (integráče sú rovnaké na oboch typoch). Abitka však ten bios (epoxacky) odmietla napáliť. Je nejaký spôsob ako by som ju oklamal? Flashoval som klasicky cez AWDFLASH.
tak si zajdi napr do GM kde tiflashnou cokoliv
Citace:
Původně odeslal robo
Hotflash provedeš pomoci programu uniflash,ale né na desce s nVidia čipsetem.Sám jsem to zkoušel na DFI nF4 a nešlo to.Rainbow už to tady psal.
Pokud by sis nevěděl rady nebo nesehnal desku s VIA čipsetem tak mi třeba pošli ten šváb a já Ti to udělám.
Nebo jak psal Strby zajdi do GM nebo jim to pošli poštou.