Čau, proč mi přestal najednou strong DC++ vyhledávat zdroje? Když si zadám vyhledat nějaký soubor ke stažení, nikdy nic nenajde. Jak je to možné?
Printable View
Čau, proč mi přestal najednou strong DC++ vyhledávat zdroje? Když si zadám vyhledat nějaký soubor ke stažení, nikdy nic nenajde. Jak je to možné?
Jsi active? nebo pasive (mas zaply use psv search?)Citace:
Původně odeslal Matio
necuduj sa, mne to robi tiez, dam vyhladat 1krat, najde, dam hladat dalej a prd.Je to balast, a rady ako to nadstavit su zbytocne.Skusal som asi 10 klientov, mne to skratka nefunguje a som verny torrentom.Zobrat tam o slot jak nejaky... to sa radsej odstrelim.
:-) Hehe no asi taky odtřelím :-) Ale je mi to divné. Vždycky to fungovalo a teď nějak nee. Jinak jsem active a psv search se zapína kde? Nevím, jestli to mám zaplé. Každopádně předtím mi to vyhledávalo i stahovalo a aniž bych s nastavením cokoli udělal, přestalo to fungovat. Díky za rady.
Mam stejny problem...a taky az posledni dobou, poprve ok, pak uz smula...
A nemáte s tím problém jen u některých hubů? Mě kolikrát připadá, že je to vlastnost toho či onoho hubu.
Myslis search interval? Myslim ze ne...po 5 minutach...
Nevím jestli to má být search interval, ale na některých hubech, prostřevyhledám spolehlivě jednou a pak nic (ani po pěti minutách). Až po reconnectu to zas jede jak má.Citace:
Původně odeslal HeadHunter
pokud vam prestal vyhledavat DC++ tak je to zpusobeny nejakou zmenou na trase, cili doslo napriklad k prepojeni vasi linky apod.
me se to stalo uz 2x(mam bluetone) a kdyz jim zavolam na help linku tak me reknou jiny nastaveni modemu a je po problemu!!!
nebo jste si neco spatne nastavili sami
taky jste mohli dostat bany na ty huby
jinak si nedokazu vysvetlit samovolny prestani vyhledavani!!
nebo se vam spatne vyspal PC:-)))
No nevim, me to bezne na aDSL dela taky. Po prihlaseni 3 prvni vyhledavani projdou a kdyz chci znovu, tak se musim prepojit. Vypada to, ze je to ale omezeno spis casem, nez poctem.
a jakyho pouzivate klienta?Citace:
Původně odeslal Masster
myslim RC10 nebo starsi?
ja jsem se nikdy nesetkal s takovym problemem a DC++ skoro nevypinam
jinak pouzivam RC9f2 uz asi rok
RC10 a dela mi to myslim uplne vsude, nekdy se to vzpamatuje, nekdy ne. Nastesti uz DC moc nepouzivam, takze to nepotrebuju nutne vyresit, ale neni to zrovna prijemne.
Mě to taky dělává, ale už na DC moc nechodím.
Stává se mi to tehdy, když stejnou věc potřebuju vyhledat znova za sebou, tak na podruhé mi to někdy nenajde nic.
Pak musím jakože hledat něco jiného a po čase se vrátit k původnímu vyhledávání.
Je to zdlouhavé, ale vyhledává to :-)
Imho Strong DC nepoužívám, někde za to vyhazují, takže mám nějakou verzi 0.608 nebo tak.
existuje emulacia .. sagmenty rulezz ...Citace:
Původně odeslal Lord Owl
To ze ti nevyhladava suvisi stym ze on dokaze vyhladavat len jednu vec .. takze musis ca 20s pockat kym zacnes vyhladavat nieco dalsie.
Ak mas problem s ipeckami skuspouzit sluzbu DUC na NO-IP.com ;)
Jo Emulaci využívám hojně, ale tam je zase problém sehnat české videa, moc jsem nepochopil to kvantum serverů, když se to připojení založí stejně na jednom z nich.
Jo a taky mě občas s.ere, že ty stažený videa jsou dost poškozený někdy, hlavně ty ukázky ve *wmv.
Dobrá je ta možnost náhledu na videa, to u DC dost chybí.
taky mi to obcas dela.....podle me to je jen vec hubu ne klienta....rekl bych ze nektrey huby jsou proste pretizeny a ani vysokej search interval t moc neresi
mam asi 2 huby kde mi hledani funguje spolehlive a u ostatnich to blbne