zatim je to free, celkem doporucuju vyzkouset tady
Printable View
zatim je to free, celkem doporucuju vyzkouset tady
Co jsem zatím zkoušel (jako RAW konvertor), tak výsledky a rozsah možností práce s barvami jsou velmi přesvědčivé, na druhou stranu GUI mi nesedí, funkcemi to právě nabité není, zbytečné chyby (proč se proboha např. nedá resetovat každá hodnota zvlášť?) a celkově je to k uzoufání pomalé. (zvlášť pokud si člověk pro porovnání pustí např. Bibble, tak je to pod hranicí použitelnosti a zas tak sračkovou sestavu nemám)
OK, je to beta a zkoušel jsem jen krátce, uvidíme.
nejak podobne, velmi dobre vysledky, straslive pomale. Ale to mi tak nejak k Adobe sedi.
Interface mi nevadi, fotokram mi napoprve prisel taky strasne blbej, ale ted mi prijde zcela intuitivni.
Na moji sestave je to opravdu vlaaacneeee...
me se to docela zamlouva... rekl bych, ze ani ten interface neni nejak udesny... az na tu rychlost... :(
rychlost JE udesna a trosku nechapem taku "drobnost" ze ten blbec nevie citat XMP subory ktore vyraba ACR (sice "not yet" cize to asi bude vediet, ale aj tak), takze aj ked som si do toho naiportoval 10GB fotiek, tak sa mi s tym teda moc hrat nechce, ked nemam ani metadata :( rovnako aj ovladanie je oproti ACR uplne odlisne (nefunguju klavesove skratky, mierne odlisne principy a tak) co bude liezt na city asi nielen mne :\ Ako tak pozeram, tak sa ovladanie a skratky moc nepriblizuju ani photoshopu ... jednoducho a proste to rovno leti prec, pretoze aj napriek tomu ze si to cachovalo husto vsetko a zralo snad 800~MB pamete tak to bolo lenive a nic mi to neprinieslo :( som sklamany, ostavam pri kombinacii zoner + ACR + PS CS2
Navíc jsem právě zjistil, že si Lightroom přináší z ACR stále stejnou chybu - občasné vytváření aberace tam, kde není :rolleyes: